FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

Laszlo Dioszegi, replică tranșantă după acuzațiile de blat emise de Emil Boc: „Nu are nicio logică”

Laszlo Dioszegi / Foto: GSP.ro
Laszlo Dioszegi / Foto: GSP.ro

Articol de - Publicat sambata, 09 martie 2024 17:57 / Actualizat sambata, 09 martie 2024 19:16

Laszlo Dioszegi, finanțatorul grupării Sepsi OSK, i-a răspuns primarului Clujului, Emil Boc, după ce edilul a lansat acuzații de blat cu privire la partida câștigată de covăsneni, scor 2-1, în fața Petrolului.

Dioszegi a negat posibilitatea unui aranjament și i-a amintit lui Boc că dacă Universitatea Cluj o învingea pe FC Voluntari (meci terminat 0-0), atunci „șepcile roșii” s-ar fi calificat în play-off fără să mai depindă de rezultatele din alte dueluri.

Motivație suplimentară pentru jucători la Rapid - FCSB! » Cine va fi prezent pe Arena Națională
RAPID - FCSB
Motivație suplimentară pentru jucători la Rapid - FCSB! » Cine va fi prezent pe Arena Națională

Totodată, Dioszegi a catalogat afirmațiile primarului Clujului ca fiind lipsite de logică, motiv pentru care nu le-a acordat importanță. El a subliniat că Petrolul, prin eșecul înregistrat, și-a complicat situația în play-out.

Argumentele lui Laszlo Dioszegi

„Cine a văzut meciul a remarcat că Petrolul a luptat până în ultima clipă. Mai putem vorbi de blaturi în anul 2024? Și se gândește cineva să facă un aranjament în ultimele secunde? Domnul Boc ar face mai bine să fie supărat că echipa dânsului n-a putut câștiga la Voluntari.

Omul mai spune la supărare tot felul de lucruri, dar degeaba băteam noi la Ploiești, dacă Universitatea ar fi luat trei puncte. Sincer, nici nu prea am băgat în seamă reacția primarului de la Cluj, pentru că nu are nicio logică.

Ce sens avea să ne dea Petrolul meciul, când prin această înfrângere vor avea o situație mai precară în play-out? Rămân cu 18 puncte după înjumătățire și nu le va fi ușor mai departe”, a declarat Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi Sfântu Gheorghe, conform sportpesurse.ro.

Laszlo Dioszegi: „Apar și greșeli de acest fel”

El i-a mai amintit edilului că în fotbal greșeala face parte din joc: „Ne-am confruntat și noi în timp cu situații în care puteam să spunem că jucătorul X sau Y n-a vrut să degajeze balonul sau a făcut fără rost nu știu ce fault. Dar apar și greșeli de acest fel. Nu poți să pui orice intervenție sub semnul întrebării”.

1,96milioane de euro este suma minimă, rezervată locului 6 din Superligă, pe care o va primi garantat Sepsi Sfântu Gheorghe, la finalul play-off-ului, din drepturile TV

Anterior, Emil Boc a numit-o pe Petrolul Ploiești „rușinea fotbalului românesc” pentru eșecul suferit, scor 1-2, în fața grupării Sepsi OSK. Primarul Clujului a contestat pe Facebook faptul că defensiva „lupilor galbeni” a cedat, în minutul 90 +2, la reușita lui Deblejuh.

În contextul în care conducerea Petrolului l-a amenințat că îl va acționa în instanță, edilul și-a șters postarea de pe rețelele sociale. În cazul în care partida respectivă s-ar fi terminat la egalitate, Universitatea Cluj s-ar fi calificat în play-off, chiar dacă nu și-a câștigat meciul cu FC Voluntari (0-0).

Match Quiz Rapid - FCSB

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul Rapid - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO EXCLUSIV - Petrolul - Sepsi 1-2 » Marius Ștefănescu, sincer după victoria pe final ce le-a asigurat covăsnenilor accesul în play-off: „Sunt bucuros, dar am intrat cu foarte mult noroc”

Citește și:

Dan Șucu nu uită declarația lui Gigi Becali! Ce i-a transmis în ziua derby-ului Rapid - FCSB
RAPID - FCSB
Dan Șucu nu uită declarația lui Gigi Becali! Ce i-a transmis în ziua derby-ului Rapid - FCSB
Anunț de ultimă oră făcut de Rapid » Derby-ul cu FCSB, direct în top
RAPID - FCSB
Anunț de ultimă oră făcut de Rapid » Derby-ul cu FCSB, direct în top

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
1945sv0509
1945sv0509  •  10 Martie 2024, 13:06

Imi pare rau pentru U Cluj, dar asa se intampla cand te amesteci cu tarata si esti finantat de boc.

Hola0011
Hola0011  •  10 Martie 2024, 00:52

Niciodată boc nu a avut logica in ceea ce a făcut. Mai ales ca prim ministru. La Cluj nu am fost si nici nu e relevant. Afirmatia: o prostie, ce interes avea Petrolul sa piarda meciul?

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  09 Martie 2024, 23:52

Sepsi ,puteți dovedi contrariul prin fapte în play off ! Dar veți fi ,ca deobicei " Vasalul " fcsb ! Va rog sa ma contraziceți și atunci va cred ca a-ți câștigat cu Petrolul pe cinstite !? Dioseghi se baga în seama ,Cei acuzați sant Petrolul ( pt. Lejeritatea și adormirea cu voi ) !? Voi Sepsi Va simțiți cu musca pe căciulă, de tot încercați voi sa ne lămuriți!? Stați în banca voastră și repet Va așteptăm cu fcsb ! Sau luați locul Botosaniului în relația de prietenie!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează