FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

Marele regret al lui Laszlo Dioszegi: „Domnul Becali îl dădea cu 500.000 de euro”

Laszlo Dioszegi / Foto: GSP.ro
Laszlo Dioszegi / Foto: GSP.ro

Articol de - Publicat marti, 12 martie 2024 23:24 / Actualizat miercuri, 13 martie 2024 00:05

Patronul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, a vorbit despre perioada în care și l-a dorit pe Florinel Coman, de care Gigi Becali voia să scape de la FCSB.

Florinel Coman se află, poate, la cel mai bun sezon în tricoul FCSB. Bilanțul său până acum, în 2023 - 2024: 14 goluri și 8 assist-uri în 27 de apariții în Superliga. Dar nu întotdeauna i-a mers atât de bine. În urmă cu doi, trei ani avea probleme cu accidentările, iar patronul Gigi Becali își pierduse răbdarea și voia să scape de el.

Din vară la FCSB? „Clar va fi o soluție” + Detalii despre fotbalistul de un milion de euro al lui Becali: „E predispus să renunțe la luptă”
FCSB
Din vară la FCSB? „Clar va fi o soluție” + Detalii despre fotbalistul de un milion de euro al lui Becali: „E predispus să renunțe la luptă”

Laszlo Dioszegi susține că Florinel Coman e peste ce avem acum în România

În acea perioadă, susține Laszlo Dioszegi, s-au gândit și cei de la Sepsi la el. „Sincer vă spun, eu de ani de zile îl văd pe Coman drept un fotbalist peste cei care sunt în România în momentul de față.

Acum vreo trei ani de zile, când Coman nu prea juca, iar patronul era supărat pe el și chiar declara că îl dă și cu 500.000 sau cam așa ceva, atunci trebuia noi să luăm legătură cu el. După părerea mea, în fotbalul românesc este cel mai bun jucător. E cel mai periculos din prima ligă a României”, a declarat patronul lui Sepsi pentru Pro TV.

Laszlo Dioszegi: „Atunci trebuia să batem noi palma”

Dioszegi a mai spus că „n-a fost o discuție atunci cu cei de la FCSB, dar eu însumi îmi ziceam ce bine ar fi fost să-l aducem pe Coman acum 2-3 ani, când a fost accidentat. După accidentare n-a jucat foarte bine 3-4 meciuri și erau probleme între el și domnul Becali. Atunci trebuia să batem noi palma și să-i spunem: «Hai la noi, aici găsești un loc bun!».

Mi-aș fi dorit foarte tare o extremă ca el în echipa noastră. E un jucător extraordinar și de el mă tem cel mai tare. E și Olaru acolo, dar, după părerea mea, Coman e cel mai periculos jucător. Când el prinde o zi bună, atunci și FCSB merge foarte bine".

FCSB și Sepsi se întâlnesc duminică, pe Arena Națională, în prima etapă a play-off-ului ediției 2023 - 2024. Roș-albaștrii sunt liderii clasamentului, cu 32 de puncte, în vreme ce Sepsi pleacă de pe poziția a șasea, ultima, cu 22 de puncte.

VIDEO. Pe cine vede Gigi Becali în lupta la titlu: ”Probabil o să fie o luptă în trei, cine face primul pas greșit, iese din discuție”

Mai puteți citi:

FC Voluntari și-a ales noul antrenor: „Este adevărat!”

Marius Șumudică a confirmat cele două oferte din Superligă: „Este adevărat! M-au sunat și suporterii”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
teleleu_ionel
teleleu_ionel  •  13 Martie 2024, 10:51

Krasniqi e peste Coman la ora asta.

VanBasten2000
VanBasten2000  •  13 Martie 2024, 10:13

Laszlo, iar trantiti meciul cu fcsb?!

supereduardo10
supereduardo10  •  13 Martie 2024, 09:54

E clar, ai adunat multe scame de pe paltonul lui nea Gigi? Nu stiu cum ai schimbat macazul dar matale jucai pentru CFR dar anul asta esti omul lui nea Jiji. Deasta nu avem fotbal deasta nu avem rezultate in Europa din cauza caprelor astora. Uite asa domnule avem super vedete fara valoare. Florinel este un jucator bunicel dar nu rupe norii , ca da el 14 goluri in omenii aia e altceva. Valoar a lui se vede la nationala :)) bine am vazut si in meciul cu Rapid ce bun este :)) Stie nea Jiji ce stie ca ia campionatul ca da cu artificii, pai daca ai 12 puncte asigurate de la Craiova si Sepsi cum sa nu te crezi cocos :)) Degeaba te umileste Rapid 4 meciuri sau aproape degeaba.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează