FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

Laszlo Dioszegi s-a săturat: „Nu vrea să plece. Așa gândesc fotbaliștii”

Sepsi nu i-a acordat a doua șansă lui Francisco Junior (în centru) / Sursă foto: Imago Images
Sepsi nu i-a acordat a doua șansă lui Francisco Junior (în centru) / Sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 29 ianuarie 2024 21:19 / Actualizat luni, 29 ianuarie 2024 22:34

Patronul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, a dezvăluit că nici acum nu i s-a desfăcut contractul lui Francisco Junior, mijlocașul prin băut la volan în octombrie 2023.

Laszlo Dioszegi declara la finele lui octombrie, când echipa era în criză de rezultate, că un jucător a fost prins băut la volan, în toiul nopții. Atunci, patronul lui Sepsi nu i-a rostit numele, însă GSP a aflat că acesta este Francisco Junior, mijlocaș adus în 2022, de la Gaz Metan Mediaș.

MM Stoica, prima reacție după Craiova - FCSB: „Chiar nu am înțeles nimic”
CSU Craiova - FCSB 0-3
MM Stoica, prima reacție după Craiova - FCSB: „Chiar nu am înțeles nimic”

Conducerea l-a exclus din lot și a anunțat că-i va rezilia contractul, însă n-a ajuns la nicio înțelegere în această privință cu jucătorul din Guinea-Bissau. 

Laszlo Dioszegi: „E clar că la echipă nu mai poate juca”

"Face antrenamente separate, are un doctor lângă el, are un antrenor, pe Suciu Valentin, care are licenţa Pro. Trebuie să stăm din nou de vorbă cu el. N-a vrut să plece, am zis că hai să stăm la masă şi să discutăm omeneşte şi să ne strângem mâna şi n-a vrut.

Asta înseamnă că mai bine nu joacă fotbal jumătate de an decât să plece. Aşa gândesc fotbaliştii. Săptămâna următoare stăm de vorbă cu el şi vedem ce decizii luăm. E clar că la echipă nu mai poate juca", a declarat Dioszegi pentru Orangesport.ro.

Francisco Junior vrea toți banii, până-n iunie

Sepsi îi oferă câteva salarii lui Francisco Junior, dar patronul covăsnenilor susține că acesta „doreşte toţi banii până în iunie, când îi expiră contactul. Sigur nu prinde un contract pe bani mai mulţi, doar să prindă unul.

Niciodată n-am spus nimic despre jucătorul respectiv, dar nu este o gândire sănătoasă de fotbalist. Are o vârstă care-i permite să mai joace câţiva ani, chiar şi în liga a doua. N-o să fie un fotbalist curtat, că toată lumea se uită la jucătorul respectiv cât a jucat în ultimul an”.

Laszlo Dioszegi: „Dacă ești profesionist, ocupă-te de fotbal!”

Dioszegi e hotărât să rămână pe poziții și are argumente solide: „Fair-play ar fi să discutăm faţă în faţă şi să ajungem la o înţelegere. Eu nu spun că nu trebuie să plătim un salariu, două, trei în plus, dar e imposibil să-l plătim până în vară. Noi îl dăm afară şi plătim şi până în vară?

Ar avea cale liberă să joace unde vrea. Când e vorba despre disciplină şi toată lumea ştie ce a făcut... Trebuie să dăm un exemplu pentru toţi jucătorii. Dacă eşti profesionist, ocupă-te de fotbal!".

VIDEO. Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, s-a „antrenat” în cantonament

Ați mai putea citi:

De ce nu reușește Dinamo să aducă atacantul de care are nevoie: „Țintele noastre au fost prea sus”

Cârțu îi ia apărarea vărului lui Mitriță, care s-a pozat cu Olaru după înfrângere: „A-nnebunit lumea, cum să-l dea afară pe copil?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
chepandy777
chepandy777  •  29 Ianuarie 2024, 23:35

Pai daca a incalcat vre-un regulament al clubului, pune-i amenda si asta, basta. Fair-play este sa respecti contractul angajatorului pina la sfirsit. Dar este o lectie si pentru voi, patronilor sa nu luati toate bashicile ci sa cresteti fotbalisti autohtoni. Bafta!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează