FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Laude din străinătate pentru Steaua: "A jucat superb" » Care a fost secretul şi cum poate face performanţă în Ligă

Articol de GSP - Publicat marti, 04 iunie 2013 00:00 / Actualizat marti, 04 iunie 2013 15:44

Cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1, Wesley Lopes, a urmărit parcursul Stelei din acest sezon şi a fost impresionat: "Steaua a jucat superb. A jucat în Europa League cu echipe foarte bune şi are o echipă puternică şi un antrenor bun. Asta e cel mai important pentru mine.

Steaua a cîştigat titlul cu numărul 24 într-o manieră impresionantă, dar a avut rezultate bune şi în Europa League.
Chiar dacă ai o echipă puternică, jucătorii trebuie să îl respecte pe antrenor. Asta după părerea mea a fost cel mai important. Jucătorii de acolo l-au respectat pe tehnician, ăsta a fost secretul Stelei. Dacă rămîne antrenorul şi nu sînt probleme cu banii, părerea mea e că Steaua va face performanţă bună în Champions League", a spus Wesley.

Wesley a fost unul dintre jucătorii doriţi de Reghecampf la începutul sezonului trecut, înainte să plece la Al Hilal.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
luciansj
luciansj  •  04 Iunie 2013, 16:56
Postat de kilimanjaro pe 04 Iunie 2013, 15:39

Cică ”laude din străinătate” :)))))))))))))))))) Un mare nimeni ce joacă prin campionatul cămilelor a vorbit și el să nu tacă și slugile gsp-iste imediat au răstălmăcit să pară că laudă străinătatea pe steaua. Străinătatea poate doar să râdă de steaua :)))))))))))))

Ai vrea tu sa fi un nimeni ca Wesley.

kilimanjaro
kilimanjaro  •  04 Iunie 2013, 15:39

Cică ”laude din străinătate” :)))))))))))))))))) Un mare nimeni ce joacă prin campionatul cămilelor a vorbit și el să nu tacă și slugile gsp-iste imediat au răstălmăcit să pară că laudă străinătatea pe steaua. Străinătatea poate doar să râdă de steaua :)))))))))))))

doru5
doru5  •  04 Iunie 2013, 15:16
Postat de wertus pe 04 Iunie 2013, 14:03

Stuttgard a dat cu voi de pamant la Bucuresti , Molde a jucat cu rezervele la Bucuresti si la ei acasa erau intre doua meciuri pt castigarea Campionatului , Copenhaga echipa slaba CFR Cluj a batuto pe unde a prins-o ,cu Ajax a fost noroc la Bucuresti in minutul 4 au avut bara , plus vreo 4-5 ocazii pe Amsterdam Arena , Chelsea daca erau putin mai atenti va dadeau6-1 lejer la Londra . Daca aveati presiune in Campionat nu ieseati din Grupe. Valoarea stelistilor s-a vazut in dubla cu Olanda , cu 6 titulari de la Steaua ,batavii au dat 8-1 , Andorra cu aceeasi echipa ,Olanda, a luat 2-0 tur si 2 -0 retur deci lasa-ne cu oile tale .

Da da... bineinteles. Asa santeti voi ungurii : doar ce e al vostru e bun! Esti penibil!!!!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează