FOTBAL  »  Superliga  »  VESTIAR

Lecție pentru Dică » Șumudică povestește cum a reacționat după ce a fost înjurat de Budescu: "La meciul următor mi-a dat 3 goluri. E opusul lui Alibec"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 28 noiembrie 2017 10:55

După ce Denis Alibec a fost acuzat că l-a înjurat pe Nicolae Dică în timpul meciul cu Viktoria Plzen, Marius Șumudică a vorbit despre modul în care a gestionat o situație asemănătoare, în care Budescu l-a înjurat în urma unei schimbări.

În septembrie 2016, în timpul unui meci pe care Astra îl disputa cu ASA Târgu Mureș, Budescu a fost foarte nemulțumit de faptul că a fost schimbat de Șumudică și l-a înjurat pe tehnician (VIDEO+FOTO AICI). 

"Budescu m-a înjurat că l-am schimbat. M-am dus și i-am zis «bravo, băi, șmechere!», am bătut cuba cu el și apoi în meciul următor mi-a dat 3 goluri", a povestit Șumudică la TV Digi Sport.

În ce privește criticile pe care Gigi Becali i le-a adresat lui Budescu, tehnicianul lui Kayserispor susține că fotbalistul nu va fi afectat de ele.

"Lumea încă nu-l cunoaște pe Budescu, eu l-am cunoscut. Poți să-l trimiți tu pe Budescu și la echipa a doua, și la licee să se antreneze, nu-l deranjează cu nimic. Este opusul lui Alibec, poți să-i faci orice, el știe ce are de făcut. Poate fi fluierat de un stadion întreg și el incepe să jongleze", a adăugat Șumudică.

Citește și: Becali distruge un jucător după înfrângerea cu Astra, 0-2, și se ia și de antrenor: "Îl dau afară pe Dică dacă mai face asta!"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
ucluj2011
ucluj2011  •  28 Noiembrie 2017, 18:28
Postat de robotzel pe 28 Noiembrie 2017, 16:19

daca este asa cum spune sumudica inseamna ca budescu este singurul fotbalist profesionist din romania.

Nu știu dacă o fi singurul , dar este printre puținii și CEL MAI BUN în mod sigur.

robotzel
robotzel  •  28 Noiembrie 2017, 16:19

daca este asa cum spune sumudica inseamna ca budescu este singurul fotbalist profesionist din romania.

334171787046405
Gheorghe Serban  •  28 Noiembrie 2017, 15:33

Oare Sumudica a auzit de expresia "jucator profesionist"? Vad ca are solutie pentru fiecare persoana in parte. Poate chiar mai mult: pentru fiecare capriciu in parte ...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează