FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - FC BOTOȘANI 2-1

Leo Grozavu n-are liniște după înfrângerea de la Iași » Taxează un fotbalist advers: "Mie mi-ar fi rușine să fac asta"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 aprilie 2017 22:47

Leo Grozavu a vorbit despre partida pierdută de echipa sa în deplasare cu Poli Iași, scor 1-2. Tehnicianul îl critică pe Grahovac pentru atitudinea pe care a avut-o și îl acuză pe acesta că a făcut tot posibilul pentru a trage de timp. 

"Am avut o primă repriză nereușită. Am întâlnit o echipă pragmatică. A știut să profite de greșelile noastre. Dar ăsta e fotbalul. Eu cred că un rezultat de egalitate era echitabil.

Mie mi-ar fi rușine să mă comport precum Grahovac, care la un moment dat vorbea cu copilul de mingi să asundă baloanele și să se tragă de timp. Nu ăsta e fotbalul care trebuie promovat.

E adevărat că și noi am avut câțiva jucători care nu s-au ridicat la pretențiile noastre. Îl felicit pe Cătălin (n.r. Golofca), e mult mai liniștit, e profesionist. Și la meciul trecut a depus cel mai mult efort.

Vom încerca să câștigăm fiecare joc, dar trebuie să recunoaștem că ne lipsesc unele lucruri", a zis Leo Grozavu la LookTV.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
dona
dona  •  09 Aprilie 2017, 16:37

Daca afirmatia ca i-ar fi rusine sa traga de timp e sincera, inseamna ca n-are nimic de-a face cu fotbalul. Altfel ar sti ca e o arta a trage de timp si ca e chiar foarte greu de realizat cu succes. Italienii sint campionii mondiali la asta. Si ar trebui sa se documenteze sa vada ca marile echipe ale Europei cunosc la perfectiune arta trasului de timp.

870797579666969
Ernest Pap  •  09 Aprilie 2017, 14:20

Hai măi lăsați-l pe Grozavu . Nu vedeți că metoda lui este bună ? De când l-a pocnit pe Golofca acesta dă de atunci în fiecare meci gol.

id45
id45  •  09 Aprilie 2017, 13:08

Leo ... ia spune , dragule care este fotbalul care trebuie promovat ? cel realizat pe pile , cu meciuri facute cu arbitrii corupti , cu niste fatalai de la federatie care joaca la pariuri care echipe sa joace in play - off ? Referitor la Grahovac a facut si el ce face un portar pentru echipa sa ! Rusinos este cea facut marele / cu ghilimelele de riguare/ Helesteanu care a injurat un om din staful iesean asa ca la tara , uitand defapt ca a mancat AICI o bucata de paine si n-as zice ca a fost un arbitru grozav !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează