FOTBAL  »  Superliga  »  JUVENTUS BUCUREȘTI - ACS POLI 1-0

Leo Grozavu transmite un avertisment dur după o nouă înfrângere a lui ACS Poli

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 martie 2018 20:08

Leo Grozavu, tehnicianul lui ACS Poli, a fost extrem de dezamăgit după un nou meci pierdut de echipa sa, 0-1 cu Juventus București. 

"100% trebuie să ne revenim și să luăm puncte. Sunt anumiți jucători care simt un blocaj peste care nu pot să treacă. Va trebui să găsim soluții, altfel vom fi prima retrogradată. Ne temem de multe etape de retrogradare. Atât timp cât pierzi și cu ultima clasată e clar că situația nu e fericită.

Nu pot fi mulțumit de jucători atât timp cât pierdem meciul. Sper să ne revenim. Sunt nemulțumit, dar nu mă apuc să dau în stânga și în dreapta. Trebuie să spargem ghinionul", a declarat Leo Grozavu, la Look TV. 

Antrenorul lui Juventus, Marius Baciu, a obținut prima victorie pe banca ilfovenilor, și speră că echipa lui va reuși să se salveze de la retrogradare. 

"Îmi doream mult să câștigăm, jocul nostru n-a arătat rău la niciun meci. Am avut șansă, dar mă bucur enorm că am reușit să câștigăm. Echipa avea nevoie de această descătușare. Cred în echipa mea și cred că putem mult mai mult. Rezultatul primează și ne vom concentra în continuare pentru că avem foarte mult de muncit.  

Ne dorim să stăm aproape de adversarii din clasament, asta e motivația noastră. Ținem cu dinții de ceilalți din fața noastră, iar la final vom trage linie. Ne dorim performanță de la zi la zi. Căutăm mereu soluții, inclusiv în propria curte, pentru că avem un centru de copii foarte buni", a spus Marius Baciu. 

"Am pregătit meciul pentru a juca la victorie. Am suferit din toate punctele de vedere și ne bucurăm că am câștigat. Eram foarte încărcați din cauza faptului că nu mai marcaserăm de 10 meciuri, sper să reușim să marcăm mai mult de acum încolo.

Va fi o luptă până la ultimul meci. E greu să ne salvăm, dar noi nu vorbim de retrogradare în vestiar. Sperăm să ne salvăm în final" Robert Elek, marcatorul golului lui Juventus

Vezi aici cronica partidei Juventus București - ACS Poli 1-0

CLASAMENT PLAY-OUT

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează