FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Liber spre FCSB? Unul dintre cei mai promițători tineri din Liga 1 ar putea fi declarat liber de contract

250.000 de euro este cota lui Mailat, potrivit transfermarkt.de Foto: sportpictures.eu
250.000 de euro este cota lui Mailat, potrivit transfermarkt.de Foto: sportpictures.eu

Articol de - Publicat luni, 30 octombrie 2017 09:00

Sebatian Mailat, de la ACS Poli, marcatorul unui gol superb cu Astra, ar putea fi declarat liber la finele săptămânii.

Unul dintre tinerii promițători ai României ar putea pleca de la clubul său la sfârșitul acestei săptămâni. Pe 28 septembrie, Sebastian Mailat fusese declarat liber de Comisia Națională pentru Soluția Litigiilor din cadrul FRF. Motivul, fotbalistul de 19 ani invoca neplata unor salarii restante. CNSL i-a dat dreptate, însă clubul bănățean a făcut recurs. Mijlocașul a rămas la ACS Poli, însă, la mijlocul acestei săptămâni, pe 2 noiembrie, este așteptată o decizie definitivă în acest caz.

"L-aș vrea"

Dacă va câștiga procesul, Mailat ar avea drum liber către FCSB, club care îl dorește de mai multă vreme. Într-o emisiune TV Digi Sport de după partida cu Astra, Helmut Duckadam, președintele de imagine al FCSB, a confirmat că îl urmărește pe Mailat. "L-aș vrea, poate vine", a spus oficialul roș-albaștrilor.

Mailat tocmai a reușit cel de-al doilea său gol în acest sezon, un șut spectaculos de la 30 de metri care a adus victoria lui Poli împotriva Astrei, 2-1. Și în precedenta partidă în care înscrisese, 2-1 cu Juventus, reușita sa s-a dovedit decisivă.

"Nu știu dacă este adevărată această ofertă, agenții mei se ocupă de asta. Toată lumea își dorește să ajungă la Steaua, e o rampă de lansare"
Sebastian Mailat, mijlocaș ACS Poli

6 goluriîn 37 de meciuri de Liga 1 are Mailat, care va împlini 20 de ani pe 12 decembrie

Pepinieră pentru granzi

În ultimii ani, ACS Poli a dat mai mulți jucători de perspectivă în țară și în afară. Cel mai cunoscut este Vlad Dragomir, 18 ani, pentru care Arsenal a plătit 100.000 euro, grila de formare. Andrei Sântean, vârf de lot național, a plecat și el, tot la 18 ani, la campioana Cehiei, Slavia Praga, pentru 25.000 euro. Iar Bărbuț i-a costat pe cei de la CSU Craiova 100.000 euro.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (5)
mosvasile
mosvasile  •  30 Octombrie 2017, 16:11

Ia el tot !Ca sa castige cu Lugano !

mosvasile
mosvasile  •  30 Octombrie 2017, 16:04

Timisoara si FCSB se inteleg foarte bine...

zizu
zizu  •  30 Octombrie 2017, 11:59

cine l ar vrea?....duckadam cred ca a tras ceva pe nas daca zice ca el ar vrea ceva la fcsb,iar infractorul oricum a zis ca l ia pe mailat asaaaa ca umplutura!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează