FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

LIGA 1. Deținătorul drepturilor TV: „Nu acceptăm oprirea campionatului"

Articol de - Publicat miercuri, 22 iulie 2020 18:44 / Actualizat miercuri, 22 iulie 2020 19:20

Orlando Nicoară, director general EAD.ro, deţinătorul drepturilor TV, a fost categoric în privința întreruperii Ligii 1.

 „Orice discuţie despre un sistem cu 18 echipe, în sistem tur retur, fără playoff/playout, nu avantajează competiţia, iubitorii fotbalului şi televiziunile", a fost opinia lui Orlando Nicoară în legătură cu modificarea sistemul competițional din sezonul următor. 

Orlando Nicoară:  „Nu vom accepta oprirea campionatului”

El a comentat și varianta opririi campionatului din cauza îmbolnăvirilor. „Fotbaliştii sunt o categorie profesională aparte, fiind plătiţi cu mult peste media din alte domenii, inclusiv din alte sporturi. Înainte de orice altă discuţie, înainte de a discuta despre sport/fotbal, ei trebuie să fie responsabili şi să se protejeze, să-şi protejeze familiile, să dea dovadă de respect pentru partenerii de competiţie. 

Până azi nu există nicio dovadă ştiinţifică/medicală care să arate că un jucător de fotbal s-ar fi infectat pe teren, în timpul jocului. Nu comentăm comportamentul jucătorilor şi ceea ce fac ei în timpul liber, dar nici nu ne dorim şi nu acceptăm ca această competiţie să fie afectată. Ar fi nedrept pentru restul echipelor şi pentru toţi ceilalţi jucători, care au respectat regulile şi au înţeles să trateze cu seriozitate activitatea fotbalistică. Mă văd nevoit să reafirm că nu vom accepta oprirea campionatului fără să cerem penalizări semnificative şi fără a rediscuta condiţiile financiare pentru sezoanele următoare".

 Aşa cum am declarat şi săptămâna trecută avem toată înţelegerea pentru situaţiile apărute şi sperăm ca toţi cei afectaţi să fie sănătoşi pentru a reveni cât mai repede pe gazon. Situaţia din România nu este unică, cazuri de infectare apărând şi în alte competiţii similare din Europa. Nici una nu s-a întrerupt după reluarea meciurilor
- Orlando Nicoară

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Marcel Vela, anunț important despre noul stadion al lui Dinamo: „Sper să înceapă construcția în 2021”

Ultimele detalii din interiorul Craiovei: noi teste pentru COVID-19

Citește și:

Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Supercupa FCSB - Corvinul Hunedoara nu se mai joacă pe 6 iulie » Mihai Stoica a făcut anunțul: „E un avantaj”
Cupa Romaniei
Supercupa FCSB - Corvinul Hunedoara nu se mai joacă pe 6 iulie » Mihai Stoica a făcut anunțul: „E un avantaj”
Cristiano Ronaldo a decis! Pentru ce echipă va evolua în sezonul viitor, după dezamăgirea trăită aseară la Al Nassr
Campionate
Cristiano Ronaldo a decis! Pentru ce echipă va evolua în sezonul viitor, după dezamăgirea trăită aseară la Al Nassr

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (17)
10208967267314720
Dino Alex  •  22 Iulie 2020, 22:09

Unde scrie in contract ca lpf nu poate anana meciurile? Sau chiar suspenda? Nu scrie. Sa nu intram in logica proteciata si digista gigista legata de tv. Nu tin argumentele lor in fata unui judecator de drept comercial. Sa nu mai vbim de forta majora care a fost si va fi sigur invocata chiar de guvern ca sa nu mareasca alocatiile sau pensiile. Sa ne lase naum cu ghiorlaienile lui. Este a fost si va fi un mediocru in tot ce a facut. Noroc cu falimentarea gsp tv prin manevrele patronului securist ,ca acum naum inca comenta de ca ca ,sa iasa cacofonia completa, turul frantei cu maarrrele comentator olompic marselist

bogat
bogat  •  22 Iulie 2020, 21:20

Domnul Orlando Nicoara e sefu' Ligii 1, el dicteaza formatul competitiei, numarul de echipe si eventual ordinea in clasament. Asa face orice roman care plateste, salariatii ii sunt sclavi si daca vrea baga afacerea in faliment ca e banu' lui, e smecher. In Franta au inghetat campionatul si dl Nicorette de plateste televizarea nu are cuvant de spus. D'aia aia au un cuvant de spus in fotbal iar noi nu mai contam pentru ca la noi in Liga 1 e plin de echipe satesti. Tineti bah afacerea ta nemaipomenita si sa vedem cati bani mai faci la anul cu Liga 1 vs Liga 2 cu Rapid, Dinamo, Petrolul, Timisoara, Pitesti si alte echipe de traditie. Ia sa vedem daca publicul va opta pentru meciurile tale intre Clinceni, Voluntari, Giurgiu si altii asemenea.

rise
rise  •  23 Iulie 2020, 16:18
Postat de marcelclujnapoca pe 23 Iulie 2020, 11:01

Orlando Nicoara afla ca iubitorii fotbalului vor 18 echipe in Liga 1 ! Arata-mi un iubitor de fotbal care vrea doar comunele lui Becali si satelitii CFR-ului ! Stim ca esti omul lui Árpád Pászkány in cumpararea drepturilor TV, dar las-o asa cu 18 echipe , ca nu stii tu ce vor altii ! lasati marile orase la Fotbal ! Timisoara, Arad, Brasov, Oradea, Braila, Galati..... esti o voce cu interes personal , si sa stii ca nu e nici in interesul competitiei si al Tv-urilor un campionat slab, injumatatit in care echipa de pe locul 5 are puncte mai putine decat echipa de pe locul 11 !

De unde stii tu ce vor iubitorii fotbalului ? La ce saracie e in liga noastra mai bine se impart banii la 14 echipe decat la 18. Echipele de traditie sa promoveze daca vor Liga 1.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează