FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Liță Dumitru explică motivele pentru care a renunțat definitiv la România: "Nea Mircea ar fi putut să-mi dea și mie bani"

Articol de GSP - Publicat joi, 03 ianuarie 2019 20:02

Fostul mare internațional Liță Dumitru, care pe 2 ianuarie a împlinit 69 de ani, a vorbit despre viața lui în Statele Unite al Americii.

Liță s-a declarat dezamăgit de faptul că nu a primit nicio șansă de a antrena în Liga 1 și a vorbit despre motivele pentru care a plecat din România.

"Acum sunt în Atlanta. Am depus actele pentru viza de rezidență permanentă. Mai durează câteva luni. Lucrez la un club unde antrenez echipe de juniori. E foarte greu aici.

Eu am tot așteptat o șansă, ca nea Mircea (n.r. Mircea Minea, primarul Chiajnei) să mă pună antrenor la Chiajna, după 10 ani la Liga a 2-a. Eu am o relație foarte bună cu el, așa cum a dat bani la toții antrenorii care au fost acolo, putea să-mi dea și mie. Nu mai mult. Am tot așteptat și am îmbătrânit.

Am făcut multe în fotbalul românesc, dar «greii» m-au marginalizat.

Am îmbătrânit așteptând o ocazie. Îmi doream să fiu mai folositor României. Am scos mulți fotbaliști, dar nu știu ce mi-a lipsit. Probabil am avut gura prea mare", a declarat fostul mijlocaș la TV Digi Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (25)
982882878550528
Costel Baloiu  •  04 Ianuarie 2019, 12:51

Lita Dumitru este cel mai complet fotbalist roman din ultimii 60 de ani. L-am vazut jucand perfect de la postul de libero la extrema stanga. Probabil defectul lui a fost o deficienta de caracter

144641535959663
Iordache Marculetz  •  04 Ianuarie 2019, 11:24

Mare fotbalist.Din aceeasi stirpe cu Balaci.Intr-un meci cu Ungaria ,pentru CE,la Budapesta in repriza a doua nu a gresit nici o deposedare.Avea plaman,joc defensiv,joc ofensiv-batea loviturile libere direct in paianjen.

forzzainter
forzzainter  •  04 Ianuarie 2019, 10:22

ce titlu de can.can..

Vezi toate comentariile (25)
Comentează