FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - UTA

VIDEO Liviu Ciobotariu prefațează FC Voluntari - UTA » Cum vede lupta din play-out pentru salvarea retrogradării

Articol de , , - Publicat vineri, 07 aprilie 2023 16:29 / Actualizat vineri, 07 aprilie 2023 17:01

Liviu Ciobotariu a susținu o conferință de presă înaintea meciului FC Voluntari - UTA.

  • Revista „Craiova Maxima, povestea unei iubiri alb-albastre" poate fi CUMPĂRATĂ ONLINE » Comandă aici 
  • FC Voluntari - UTA se joacă sâmbătă, de la ora 15:00. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe PrimaSport, OrangeSport și DigiSport

Antrenorul ilfovenilor a lăudat jocul prestat de formația pregătită de Laszlo Balint și spune că duelul dintre cele două formații, aflate pe locurile 9, respectiv 14, va fi unul foarte echilibrat.

Ei suferă după ce Dinamo a „topit” datorii de 5 milioane de euro! 9 jucători pierd 1,5 milioane de euro
Dinamo
Ei suferă după ce Dinamo a „topit” datorii de 5 milioane de euro! 9 jucători pierd 1,5 milioane de euro

VIDEO Liviu Ciobotariu, declarații înaintea meciului cu UTA Arad: „Întâlnim o echipă cu un moral foarte bun”

„Ne așteaptă un joc important, în ceea ce privește menținerea în prima ligă. Ambele echipe avem nevoie de puncte. E un play-out echilibrat. Dacă vom câștiga, ne vom distanța la 7 puncte de locul de baraj, care e ocupat de UTA.

Vrem să ne facem jocul nostru și să câștigăm pentru a ne distanța de zona fierbinte. Întâlnim o echipă cu un moral foarte bun, care vine după două victorii fără gol primit. UTA are jucători cu experiență și în formă. Se organizează bine în defensivă și ia greu gol. Ne așteaptă un meci greu.

Dar și noi suntem într-o formă bună. Venim după o victorie în deplasare și avem 6 meciuri fără înfrângeri. Echipa joacă și am o liniște sufletească. Ca joc și exprimare în teren, pot spune că sunt liniștit. Dar nu știi niciodată ce se poate întâmpla. Cel mai mult contează rezultatul. Vrem să vină pe fondul unui joc bun, dar cel mai mult mă interesează rezultatul”, a spus Liviu Ciobotariu despre meciul cu UTA.

Și lupta la titlul e foarte echilibrată. Mă surprinde plăcut. Îmi place cum joacă Farul, FCSB și Rapid. La CFR Cluj se vede că e o echipă cu experiență. E greu să spui cine va câștiga campionatul. 

- Liviu Ciobotariu

Citește și: 

CFR Cluj reacționează tăios, după ce Nelu Varga a fost reclamat de arbitri: „N-ar trebui permiși pe stadion nici ca spectatori!”

Florin Talpan vine cu o replică dură pentru Orlando Nicoară: „Un exercițiu de slugărnicie! Un devotament demn de slugile care caută mila stăpânului. El e analfabet funcțional”

Citește și:

Patronul lui Sepsi a confirmat oferta pentru Marius Ștefănescu: „Ar fi extraordinar”
Superliga
Patronul lui Sepsi a confirmat oferta pentru Marius Ștefănescu: „Ar fi extraordinar”
Planul lui Dan Șucu pentru sezonul viitor: a doua decizie importantă, după angajarea lui Lennon » Ce NU vrea să se mai întâmple la Rapid
Superliga
Planul lui Dan Șucu pentru sezonul viitor: a doua decizie importantă, după angajarea lui Lennon » Ce NU vrea să se mai întâmple la Rapid
Budapest sau Bucharest? Sigur n-ați greșit?  » UEFA a anunțat orașele următoarelor două finale Champions League și Europa League
Europa League
Budapest sau Bucharest? Sigur n-ați greșit? » UEFA a anunțat orașele următoarelor două finale Champions League și Europa League

Ironia sorții » Fostul jucător de la FCSB, la un pas să semneze chiar cu echipa care l-a retrogradat!

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (1)
rav410wrc
rav410wrc  •  07 Aprilie 2023, 17:37

UTA este formatia care joaca cam cel mai bun fotbal, dintre toate echipele de play-out, la ora actuala !! Speram sa aducem punct sau puncte, de la voluntari, dupa partida de maine si sa reusim sa ne-ndepartam, tot mai mult, de zona "fierbinte" a clasamentului !? Forza UTA !! Pentru noi doar UTA conteaza !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează