FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - HERMANNSTADT 1-1

„Blocaj fizic și psihic” » Liviu Ciobotariu nu s-a ferit de cuvinte, după pasul greșit din Superligă + declarație plină de fair-play a antrenorului de la Sepsi

Liviu Ciobotariu, în meciul Sepsi - Hermannstadt / FOTO: Bogdan Bălaș (GSP) +17   FOTO
Liviu Ciobotariu, în meciul Sepsi - Hermannstadt / FOTO: Bogdan Bălaș (GSP)

Articol de - Publicat luni, 21 august 2023 20:56 / Actualizat luni, 21 august 2023 21:08

Liviu Ciobotariu, antrenorul celor de la Sepsi, a trasat principalele concluzii după remiza bifată de covăsneni pe teren propriu cu Hermannstadt, 1-1. Ciobi e de părere că  oboseala acumulată în ultimele săptămâni și-a spus cuvântul în ceea ce privește evoluția jucătorilor săi. 

Tehnicianul în vârstă de 52 de ani recunoaște că defensiva sa a tratat greșit faza din care sibienii au egalat la unu:

„Am fost statici, de aceea am spus că poate fi vorba și de o oboseală psihică, de un blocaj. Trebuia să atacăm balonul, dar am rămas pe loc, am fost statici. Și a mai fost o fază în care puteam încasa gol din fază fixă. S-a văzut că e vorba de un blocaj fizic și psihic

Dar avem un moral bun după aceste 9 meciuri pe care nu le-am pierdut. Important e să ne recuperăm fizic și să ne prezentăm bine în Norvegia, fiindcă reprezentăm România și vrem să o facem cât mai bine”, a afirmat antrenorul covăsnenilor. 

Foto: Bogdan Bălaș
Foto: Bogdan Bălaș
Foto: Bogdan Bălaș
Foto: Bogdan Bălaș
Foto: Bogdan Bălaș
+13 FOTO

Liviu Ciobotariu: „Încă nu am studiat viitoarea adversară, am fost precupat de meciul cu Hermannstadt”

Liviu Ciobotariu a evitat să intre în discuțiile legate de arbitraj, în contextul în care golul marcat de echipa sa s-a produs în circumstanțe suspecte. Apoi, acesta a vorbit despre meciul cu Bodo Glimt din play-off-ul Conference League. 

„Avem oameni care pot comenta arbitrajul, n-o să-l comentez eu. Am văzut ce a spus Ion Crăciunesc și cred că a fost corect ce a spus. 

Începând din seara acestă seară, ne vom concentra pe următorul meci (n.r. - turul cu Bodo Glimt de la Sfântu Gheorghe). Sincer, nu i-am studiat pe adversari, am fost preocupat de meciul cu Hermannstadt. M-am uitat puțin la câteva imagini din ultimul lor meci, am văzut că e o echipă care marchează multe goluri și ajunge ușor la finalizare. O să încep să-i studiez, să-i analizez, în așa fel încât băieții să aibă toate informațiile până joi”, a punctat Ciobi, la microfonul Orange Sport. 

VIDEO Toate informațiile înaintea turului Sepsi - Bodø/Glimt

Citește și alte știri de actualitate: 

Sepsi - Hermannstadt 1-1 » Sibienii salvează un punct grație golului lui Bejan, VAR nu a intervenit la golul suspect al gazdelor! Clasamentul ACUM

Adrian Mititelu, anunț-bombă în Superliga: „Șumudică are 4 propuneri din Liga 1, printre care și de la FCSB”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (3)
gazistu
gazistu  •  22 August 2023, 11:09

greu .. is buni norvegienii. speram si toata romania o sa tina cu voi! hai SEPSI!

Gerson
Gerson  •  21 August 2023, 21:46

Debeliuh????? Când minți fotbalul ,te taxează!

Gerson
Gerson  •  21 August 2023, 21:46

Debeliuh????? Când minți fotbalul ,te taxează!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează