FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1

EXCLUSIV Cel mai ofertat antrenor român din Superliga a dat verdictul: „Luptă patru, dar câștigă FCSB. Cea mai mare inspirație a lui Dinamo este Kopic”

Articol de - Publicat vineri, 22 martie 2024 16:22 / Actualizat vineri, 22 martie 2024 17:36

Liviu Ciobotariu, 52 de ani, a refuzat mai multe oferte din Liga 1 în ultimele luni. Contactat de GSP, antrenorul a analizat lupta la titlu și cea pentru evitarea retrogradării.

Liviu Ciobotariu, 52 de ani, poate primi, neoficial, titlul de cel mai ofertat antrenor român la nivelul Superligii. Ne raportăm la ultimele luni, când nu a existat situație de echipă care să fii demarat discuții pentru schimbarea tehnicianului și să nu-l ia în seamă pe fostul component al Generației de Aur.

Situație explozivă la CFR Cluj » Salarii neplătite de peste 6 luni, datorii peste datorii + o altă societate cere falimentul!
PROBLEME
Situație explozivă la CFR Cluj » Salarii neplătite de peste 6 luni, datorii peste datorii + o altă societate cere falimentul!

Dinamo l-a pus pe Ciobi pe listă la finele lunii noiembrie 2023, apoi Sepsi, FC Botoșani, FC Voluntari și Petrolul l-au avut în vedere și au demarat discuții. Niciuna dintre aceste formații nu l-a determinat pe antrenor, liber de contract, să se angajeze în proiectul ei. Nu l-a convins. Ciobi a preferat să aștepte un răspuns din zona Golfului, el dorind să continue, în principiu, în străinătate.

De ce nu a revenit Liviu Ciobotariu în fotbalul românesc: „Nu poți alege doar plecând de la impulsuri”

Chestionat de Gazeta Sporturilor ce anume l-a determinat să decline orice oferă, Ciobi a replicat pe un ton calm: "Mă flatează, sunt onorat de orice propunere primită, înseamnă că mi-am făcut treaba bine pe unde am fost. Și am lăsat și loc de <Bună ziua>.

Eu rămân adeptul ideii, pe cât se poate, de a-mi forma eu lotul, de la începutul unui sezon. Dar dacă apare un proiect care să mă motiveze, chiar și atunci când campionatul e în derulare, atunci da, accept.

În România? Este mai complicat acum, mai ales acum, când mai sunt puține meciuri de jucat. Echipele de sus sunt angrenate în lupta la titlu, cele de jos pentru evitarea retrogradării, fiecare are un antrenor pe care a ales să mizeze, așa ar trebui!, așa că nu mă văd revenind, deocamdată.

Nu poți face alegeri doar plecând de la niște impulsuri", a declarat Liviu Ciobotariu pentru GSP.ro.

1trofeu are antrenorul în palmares, Supercupa cu Sepsi

Ciobi vede Dinamo salvându-se de la retrogradare

Ciobi mizează pe clasamentul din prezent. În ciuda faptului că vor mai apărea situații.

16echipe a adunat Ciobi în profilul său de antrenor, începând cu 2006: FC Național, CS Otopeni, Pandurii, CF Brăila, Dinamo II, Dinamo, CSMS Iași, FC Vaslui, ASA Târgu Mureș, Al-Faisaly, Al-Tai, FC Botoșani, Liban, Hermannstadt, FC Voluntari și Sepsi

"Favorită la titlu este FCSB, e clar, echipă care a avut evoluții foarte bune, exceptând acel meci cu Rapid (n.red eșec cu 0-4 pe Arena Națională). OK, nici Rapid, nici CFR Cluj, nici Craiova nu sunt ieșite din lupta la titlu, dar FCSB e favorită. Continuă să fie un sezon echilibrat.

Dinamo e într-o creștere, ca joc, ca rezultate. A fost foarte inspirată aducerea lui Kopic. S-a văzut impactul pozitiv, după 3-4 etape în care a reușit să cunoască liga internă. Dinamo se poate salva! Ca exprimare în joc, ca rezultate, este pe un drum bun, chiar dacă a pierdut la Sibiu", a mai precizat tehnicianul.

3trofee a cucerit Ciobi cu Dinamo ca fotbalist, el fiind și căpitan al echipei

VIDEO // Cum va arăta noul stadion Dinamo

Citește și alte știri:

EXCLUSIV // VIDEO Claudiu Niculescu este superoptimist pentru Euro 2024: „Măcar locul 2 în grupă”. Gluma săptămânii: „Dacă eram acum, poate îl depășeam pe Dorinel Munteanu la selecții!”

Cine este surpriza pregătită de Edi Iordănescu pentru amicalele din această lună » Soție franțuzoaică, are dublă cetățenie si e pasionat de golf

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
creeperno534
creeperno534  •  22 Martie 2024, 22:42

Fcsb e favorita si csa steaua e in liga 2

19sevilla86
19sevilla86  •  22 Martie 2024, 16:40

Corect ce spune Ciobotariu cu excepția numelui favoritei la titlu card este FC Steaua București, FCSB, deci Steaua!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează