FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

Adio, FC Botoșani! Liviu Ciobotariu și-a dat acordul pentru preluarea naționalei Libanului

Liviu Cioborariu // FOTO;: Ionuț Tabultoc
Liviu Cioborariu // FOTO;: Ionuț Tabultoc

Articol de - Publicat joi, 30 mai 2019 13:21

Liviu Ciobotariu, 48 de ani, nu va mai continua la FC Botoșani și din sezonul viitor. Românul va alege din nou drumul străinătății, urmând să fie instalat pe banca naționalei Libanului. 

Potrivit surselor GSP.ro, Ciobotariu va pleca săptămâna viitoare în Liban pentru semnarea actelor, tehnicianul luând decizia să încheie play-out-ul pe banca celor de la Botoșani.

Echipa sa mai are de disputat un meci, în deplasare cu Poli Iași, în meciul supranumit «Derby-ul Moldovei», care are loc vineri, de la ora 18:30. Va fi și o încleșatare a antrenorilor care rămân fără echipă la finalul acestui play-out, Stoican urmând la rândul său să o părăsească pe Poli Iași. 

Cei din anturajul lui au confirmat că Ciobi va pleca în Liban, însă antrenorul nu vrea să destabilizeze atmosfera din sânul echipei, chiar înaintea meciului cu Poli Iași. Botoșănenii vor să obțină o nouă victorie, mai ales că vin după 5 victorii consecutive.

Liviu Ciobotariu, 48 de ani, a mai antrenat în carieră la FC Național, Dunărea Galați, CS Otopeni, Internațional Curtea de Argeș, Pandurii, CF Brăila, Dinamo, CSM Poli Iași, FC Vaslui, ASA Târgu Mureș, Al-Faisaly, Al-Tai și FC Botoșani. 

Cine îi ia locul lui Ciobotariu? 

Claudiu Niculescu, Costel Enache și Flavius Stoican sunt numele vehiculate pentru pentru preluarea echipei, iar o decizie finală va fi luată de finanțatorul Valeiru Iftime în săptămânile următoare. 

Vezi și: FOTO Este oficial! Diego Fabbrini a ignorat-o pe Dinamo și deja a fost prezentat la noua echipă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
vnelu01
vnelu01  •  30 Mai 2019, 17:15
Postat de caminero pe 30 Mai 2019, 15:43

Ei și tu, cîrcotaș ... ce mi-e Liban, ce mi-e Libia, ce mi-e Liberia, tot prin America de Sud sînt toate ... :D

Bine spus ! Mai rămâne să-i spui celui care a scris "articolul" din ce judeţ face parte America de Sud !

caminero
caminero  •  30 Mai 2019, 15:43

Ei și tu, cîrcotaș ... ce mi-e Liban, ce mi-e Libia, ce mi-e Liberia, tot prin America de Sud sînt toate ... :D

popescu222
popescu222  •  30 Mai 2019, 14:46
Postat de cneius pe 30 Mai 2019, 14:38

Tin sa va atrag atentia ca Liban si Libia sint doua tari diferite...Este bine sa va hotariti unde se transfera de fapt...

Tare asta, in titlu e Libia si in text e Liban... va dati seama cat de jos e nivelul intelectual al acestei fitzuici, astia chiar nu stiu ca sunt 2 tari diferite!!! cred ca dupa nataraii astia, si Austria e acelasi lucru cu Australia.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează