FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENORI

Loseri de schimb » Vasile Miriuță are cele mai slabe rezultate dintre antrenorii numiți în cursul acestui sezon

Articol de - Publicat miercuri, 22 noiembrie 2017 15:21

Vasile Miriuță, antrenorul lui Dinamo, are cele mai slabe rezultate dintre antrenorii numiți în cursul acestui sezon. N-a reușit să alunge criza nici la Chiajna, nici la Dinamo. Nici măcar unul dintre tehnicienii nou-numiți nu a reușit să producă revirimentul.

Patru cluburi din Liga 1, Dinamo, Concordia Chiajna, Sepsi și Juventus, au schimbat antrenorul în acest sezon. Unele, Chiajna și Sepsi, chiar și de câte două ori. Dar declicul așteptat nu s-a produs.

Niciunul dintre cei 6 tehnicieni nou angajați, poate cu excepția lui Ion Moldovan, n-a reușit să miște lucrurile de așa manieră încât să se simtă substanțial și-n clasament. Marea dezamăgire a sezonului, până acum, este Vasile Miriuță. Rămas restanțier, din varii motive, atât la Chiajna, unde a obținut doar 0,55 puncte pe etapă, cât și la Dinamo, 1 punct/rundă. 

7. DINAMO (24 puncte)

Antrenor  Etape pe bancă Puncte realizate
Cosmin Contra 10  16
Vasile Miriuță 8 8

Sabotat de cheflii

Fără realizări la Chiajna, Vasile Miriuță i-a preluat pe "câini" după 10 etape, pe locul 7. Dar nici în Ștefan cel Mare n-a reușit până acum ceva notabil. Media punctelor pe etapă (1) e mult mai slabă decât a predecesorului Contra (1,6), iar în clasament este tot pe 7. E adevărat, a avut și ghinionul scandalului bahic de la Piatra-Neamț, ce a produs un veritabil cutremur în club de-a lungul ultimelor săptămâni. 

11. CHIAJNA (17 puncte)

Antrenor  Etape pe bancă Puncte realizate
Dan Alexa  0
Vasile Miriuță   9 5
Ion Moldovan  12

A urcat o poziție

Ion Moldovan este singurul tehnician nou care se poate lăuda cu ceva. Și el, până la un punct. A debutat furtunos pe banca Chiajnei, cu 4 victorii consecutive, pentru ca apoi să cadă inexplicabil: 4 eșecuri la rând. Totuși, de pe poziția a 12-a (de baraj), unde era echipa când i-a predat-o Miriuță, a urcat un loc și e la 5 puncte de zona fierbinte. 

12. SEPSI (12 puncte)

Antrenor  Etape pe bancă Puncte realizate
Valentin Suciu  15  11
Sandor Nagy  0
Eugen Neagoe 1 1

De ce Nagy

Ar putea surprinde includerea interimarului Sandor Nagy printre antrenorii luați în discuție. Însă acesta ar fi putut avansa "principal" dacă-și surprindea plăcut șefii în cele două etape cât a stat pe bancă. A pierdut însă pe linie, iar patronul Laszlo Dioszegy a fost nevoit să-l sufle Mioveniului pe Eugen Neagoe, care, la prima apariție pe bancă, a scos un punct cu Gaz Metan. 

14. JUVENTUS (9 puncte)

Antrenor Etape pe bancă  Puncte realizate
Dan Oprița   7 2
Marin Barbu 11  7

Pasul pe loc. Ultimul!

Marin Barbu a scos un punctaj ceva mai bun, 0,63 pe meci, decât predecesorul Oprița (0,28). Dar ce folos? Juventus de București este tot ultima în clasamentul Ligii 1. Cu o singură victorie în 18 etape și 31 de goluri încasate. Cea mai slabă apărare din campionat, alături de Sepsi, și al doilea cel mai modest atac (11 reușite). 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (7)
spinoza
spinoza  •  22 Noiembrie 2017, 18:58

Cine a spus ca Miriuta e antrenor? Numai Negoita a crezut ca este...

nebraska
nebraska  •  22 Noiembrie 2017, 17:16
Postat de steaua1986forever pe 22 Noiembrie 2017, 16:00

Nu mai veniti cu cifre, o sa intre trolii si o sa spuna ca albul e negru si negrul e alb. Miriuta si "domnul negoita" sunt geniali dar nu sunt lasati sa faca treaba. Tot universul comploteaza impotriva lor, altfel erau deja campioni.... De altfel, era si logic sa se intample asa atat timp cat ani de zile patronul acestei echipe baga banii in coregrafii si nu in fotbal. Oare cu Chirila de ce nu incearca? Acum fara gluma, dar am impresia ca e peste acest Miriuta...

Mai mare trol ca tine n-a avut saitul asta valahule.

chronic
chronic  •  22 Noiembrie 2017, 17:15
Postat de bendyx066 pe 22 Noiembrie 2017, 16:25

Teamă mare la oieri să nu intre Dinamo in playoff!!!

da, frica mare ;)))))))))))))))))))) hahahahahahahahahahah

Vezi toate comentariile (7)
Comentează