FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Lovește CFR decisiv pe piața transferurilor? Țucudean, pregătit pentru mutarea iernii: "Poate mă lasă să plec"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 30 noiembrie 2017 13:52

George Țucudean a vorbit pentru prima oară despre interesul manifestat de CFR Cluj pentru serviciile sale și nu neagă că și-ar dori să o părăsească pe Viitorul. 

"Nu mă afectează în niciun fel interesul lui CFR Cluj. Mă bucur că cei de la CFR sunt interesați de mine. Un merit important îl am și eu că am muncit, anul acesta a fost unul bun pentru mine.

În momentul de față sunt sub contract cu Viitorul, nu vorbesc mai multe, îmi fac treaba aici și dacă vine o ofertă care să fie bună pentru mine și pentru club, cine știe, poate o să îmi dea drumul să plec", a declarat Țucudean, la conferința de presă premergătoare duelului cu CSU Craiova de sâmbătă.

Geoerge Țucudean trece printr-un moment bun la  Viitorul, reușind să înscrie nu mai puțin de 8 goluri în actuala stagiune.

Atacantul de 26 de ani a fost reinventat de Hagi, după două experiențe nereușite la ASA Târgu Mureș și Pandurii. Țucudean a reușit inclusiv să reintre în circuitul echipei naționale, fiind convocat de Cosmin Contra la acțiunile din această toamnă. 

De-a lungul carierei, Țucudean a evoluat pentru UTA, Dinamo, Standard Liege, Charlton, FCSB, ASA Târgu Mureș, Pandurii și Viitorul. Vârful de 26 de ani are un titlu, o Cupă și o Supercupă la FCSB, un titlu la Viitorul și o Cupă și o Supercupă la Dinamo.

Citește și: CFR Cluj, o nouă lovitură pe piața transferurilor?! » Dan Petrescu e categoric: aduce un dublu campion al României

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  30 Noiembrie 2017, 21:02

Tucudean nu intelege un lucru! daca vrea sa plece, n-are decat! dar...! el este un jucator capricios! si doar unul cu rabdarea lui Hagi si fara presiune il pot face sa joace! daca va ajunge la CFR, va face ce a facut peste tot pe unde a fost! adica nimic! 2-3 goluri si gata, din lac in put! de la dinamo, steaua, Charlton la pandurii si adunatii copaceni!

dan76cj
dan76cj  •  30 Noiembrie 2017, 16:33

sper ca e doar un zvon....

iacobeusebiu
iacobeusebiu  •  30 Noiembrie 2017, 16:17

Super fotbalist, au asigurat aproape un gol!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează