FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA-CFR CLUJ, DUMINICĂ, 21:30, TV DIGI, TV TELEKOM SPORT, LOOK TV, GSP.RO

Lovitură de teatru înaintea meciului Astra - CFR! Niculae s-a enervat pe un titular și l-a trimis la echipa a doua » Reacția giurgiuvenilor

Articol de GSP - Publicat joi, 10 mai 2018 19:05

Astra Giurgiu stă pe un butoi cu pulbere înaintea meciului cu CFR Cluj, unul foarte important și pentru FCSB în vederea posibilității câștigării titlului.

Vicecampioana României așteaptă o surpriză la Giurgiu, însă Gigi Mulțescu are mari probleme înaintea acestui meci.

Patronul Ioan Niculae s-a răzbunat pe unul dintre oamenii de bază din cauza faptului că jucătorii insistă să-și primească primele promise pentru play-off.

Fundașul dreapta Claudiu Belu (24 de ani) a fost trimis la echipa a doua, Niculae fiind deranjat de faptul că fundașul adus de la Tg. Mureș este unul dintre cei mai vocali jucători din lot.

Nu este singurul fotbalist intrat în vizorul lui Niculae. Telekom Sport anunță că pe lista jucătorilor trimiși la Astra 2 ar putea ajunge curând Polczak, Bejan, Stan și Mrzljak.

  • Astra - CFR Cluj este duminică, de la ora 21:30, în direct la TV Digi Sport, Telekom Sport, Look și liveTEXT pe GSP.Ro. 

32 de meciuri, 
dintre care 27 în campionat, a adunat Belu la Astra în acest sezon. A marcat 3 goluri și are 3 pase decisive

800.000 €este cota lui Claudiu Belu pe transfermarkt 

Drept la replică al clubului astra

"Referitor la articolele de presă apărute înaintea partidei Astra – CFR Cluj, prin care se urmăreşte cu totul altceva decât principiile de corectitudine şi fair-play, care ar trebui să caracterizeze inclusiv presa, nu numai fenomenul fotbalistic, dorim să facem următoarele precizări:

- Jucătorul Claudiu Belu se antrenează cu echipa satelit, Astra 2, imediat după jocul cu CSMS Iaşi, motivul fiind acela că a refuzat să intre în teren, în finalul partidei respective! Decizia luată în cazul său, la propunerea antrenorului Gheorghe Mulţescu, nu are legătură cu patronul Ioan Niculae sau cu un alt motiv şi suntem surprinşi că nu se remarcă faptul că acesta nu a fost în lot nici la partida cu Viitorul (tot pentru că se antrena cu Astra 2), ci se pune o presiune gratuită, nejustificată, pe acest joc cu CFR Cluj. Decizia conducerii tehnice în cazul lui Belu, doar a fost aprobată de conducerea executivă şi adusă la cunoştinţa patronului, a doua zi după meciul cu CSMS Iaşi!

- Evocarea unor posibile alte măsuri disciplinare, privind alţi jucători, este o mare minciună şi se poate constata, foarte simplu, că toţi ceilalţi jucători se antrenează, fără probleme, sub comanda lui Gheorghe Mulţescu. Dealtfel, clubul nostru organizează vineri, la orele 10,30, odată cu antrenamentul echipei, care se desfăşoară la Ploieşti, obişnuita conferinţă de presă a antrenorului, primele minute ale şedinţei de pregătire fiind deschise şi se poate constata foarte simplu acest lucru, fără a se „fabrica” subiecte denigratoare şi minciuni la adresa clubului.

- Clubul Astra a achitat salariile jucătorilor, la zi, aceştia având clarificate absolut toate aspectele financiare, inclusiv sistemul de premiere.

- Nu există niciun fel de tensiune înaintea ultimelor două etape, ba, din contră, atmosfera în echipă este una cât se poate de normală, profesionistă şi responsabilă, şi, vă rugăm să respectaţi adevărul şi să nu creaţi artifical, prin „invenţii pe surse”, tensiune şi polemică înaintea meciului de duminică". 

Citește și:

Mulțescu, neînvins de 4 meciuri: "Aștept propunerea de prelungire a contractului"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
103218647204174
Robokup Doru  •  13 Mai 2018, 11:39

Belu este un jucător foarte bun și-a făcut datoria pe teren patronul echipei Astra vrea rezultate dar nu vrea se plătească se pare ca el la scoală a învățat doar adunarea și înmulțirea la împărțire a lipsit. Ce atitudine are FRF cu privire la faptul ca jucătorii unei echipe nu și-au primit drepturile .... ZERO

minell73
minell73  •  11 Mai 2018, 11:04
Postat de chromophobia pe 11 Mai 2018, 09:25

Belu nu mai joaca de cateva etape.El e la echipa a 2-a de vreo 2 etape.N-a fost inclus in lot nici etapa trecuta,puteti verifica,acum 2 etape a fost in primii 18 dar n-a fost utilizat deloc.Nu mai inflamati spiritele degeaba.Nu mai fiti dezinformati si sa aruncati cu noroi ca sa iasa scandalul!

Astra nu a fost niciodata laudata de presa becaliota. Nici cand a facut meciuri mari afara,nici in campionat. Se urmareste constant denugrarea clubului si implicit a patronului.

chromophobia
chromophobia  •  11 Mai 2018, 09:25

Belu nu mai joaca de cateva etape.El e la echipa a 2-a de vreo 2 etape.N-a fost inclus in lot nici etapa trecuta,puteti verifica,acum 2 etape a fost in primii 18 dar n-a fost utilizat deloc.Nu mai inflamati spiritele degeaba.Nu mai fiti dezinformati si sa aruncati cu noroi ca sa iasa scandalul!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează