FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Lovitură după lovitură pentru Dinamo! După Bokila, încă un fotbalist dorit de "câini" semnează cu o rivală din Liga 1

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 iunie 2017 16:31

Dinamo i-a pierdut deja pe Antun Palici și Jeremy Bokila (Detalii AICI). Ultimul va merge la CFR Cluj. După negocieri cu șefii "câinilor", Claude Dielna nu va continua nici el la formația alb-roșie.

Stoperul de 29 de ani este liber de contract și se află în discuții cu CS U Craiova, formație care are mare nevoie de fotbaliști pe acest post.

Fotbalistul care a prins 12 meciuri în tricoul lui Dinamo i-a cucerit rapid pe fanii "câinilor" datorită evoluțiilor foarte bune pe care le-a avut.

”Cu Dielna încă se mai discută, dar nu merge cu noi în cantonament”, spunea Ionel Dănciulescu în urmă cu două zile pentru TV Digi Sport.

Cotat la 200.000 de euro, francezul a fost împrumutat la Dinamo de la Sheffield Wednesday, cu care i-a expirat contractul luna aceasta.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (30)
duta_dd
duta_dd  •  18 Iunie 2017, 11:56

Oare e greu de vazut ca, Contra nu va ramane in conditiile de 2 lei pe care le vede toata lumea??

1618597915124142
Alexandru Chis  •  18 Iunie 2017, 06:43

Nu inteleg de ce Becali nu l-a dorit la FCSB? Cand ai atata nevoie de un fundas central, este o tampenie sa nu vezi ca Dielna ar fi cel mai bun pentru apararea ros-albastrilor. Dar daca nu-l vrea MM... degeaba!

fangigi
fangigi  •  18 Iunie 2017, 00:34
Postat de dvd1 pe 17 Iunie 2017, 19:31

sa stea toti linistiti: la Dinamo nu vine nimeni. Toti fug de Dinamo. Cel mai nobil ar fi sa se desfiinteze. Nu are rost sa mai continue. Asta e tristul adevar. Dinamo se va bate la retrogradare asta e clar. Asta e poate cel mai bun scenariu. Probabil o sa scape de retrogradare dar acolo o sa fie

Si care e baiul? Putem avea niste derby-uri atragatoatoare prin liga a patra sau a cincea! Chiar si cu steaoa lui Talpan la o adica!:))) In prima liga sa joace fcsb cu chiajna, voluntari, colentina, sepsi, etc!

Vezi toate comentariile (30)
Comentează