FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Lovitură pentru FCSB! Gigi Becali îl poate pierde pe tânărul-minune: "Un club serios a venit să discute cu jucătorul"

Articol de GSP - Publicat marti, 10 octombrie 2017 12:56

Patronul celor de la C Botoșani, Valeriu Iftime, a declarat că are o ofertă bănoasă pentru mijlocașul Olimpiu Moruțan, 18 ani, dorit și de Gigi Becali la FCSB.

Conform oficialului botoșănenilor, o formație importantă din Europa de Est a venit în țară pentru a discuta transferul mijlocașului, iar suma oferită este de un milion și jumătate de euro.

"Ultima discuție pentru el e de peste 1,5 milioane de euro. Este un club foarte serios din Europa de Est, au venit să discute cu noi, au discutat și cu jucătorul, dar până în iarnă nu poate pleca.

Eu n-aș vrea să îl dau în iarnă, dar am nevoie de niște bani. Varianta optimă ar fi ca jucătorul să plece în vară la echipa care îmi dă un avans din iarnă. Dacă rămâne la noi până în vară, face bani mulți de tot", a declarat finanțatorul clubului moldovean.

Moruțan este pe o listă de transferuri a lui Gigi Becali, care cuprinde cinci dintre cei mai talentați tineri din Liga 1, după ce a fost în tratative pentru aducerea mijlocașului și în vară.

Olimpiu Moruţan - 18 ani
- joacă la FC Botoşani
- mijlocaş central ofensiv
- a debutat în Liga 1 la 17 ani
- are 31 de meciuri pe prima scenă şi un gol
- în acest sezon a jucat în 12 din cele 13 etape ale turului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (33)
spinoza
spinoza  •  11 Octombrie 2017, 00:03

Cioaca Nea Gigi! Vor sa te tepuiasca cu Morutan! Sunt jucatori mult mai buni ca el.

100002473541087
Danut Ognean  •  10 Octombrie 2017, 21:01

ha ha ha ce bine-mi pare ca becali si fcsb-istii raman cu buzele umflate

352061698522614
Mihai Tudose  •  10 Octombrie 2017, 19:34

Moldoveanu se crede smecher sperand ca Becali sa puna botul la vrăjeala lui. Asa a procedat si Hagi,dacă erau oferte de afara plecau ,nu erau lasati la STEAUA. Morutan dacă va pleca , va pleca pe la rusi ,si nu pe bani mulți.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează