FOTBAL  »  Superliga  »  INEDIT

Lucian Sânmărtean, întrebări și dezvăluiri picante la TV: „Ai făcut sex cu două sau mai multe femei deodată?” + „Am căzut în fața lor de beat ce eram!”

Captură Pro X
Captură Pro X

Articol de GSP - Publicat marti, 23 aprilie 2019 17:56

Lucian Sânmărtean (39 de ani), fostul mijlocaș al lui FCSB retras în 2018, în prezent angajat al FRF ca manager sportiv al naționalei României, a fost protagonistul unui interviu altfel în emisiunea „Zi-le libere!” de la TV Pro X. 

Fostul fotbalist a fost provocat să tragă bilețele cu diferite întrebări și a nimerit și unele delicate. Când a venit momentul să răspundă dacă a făcut sex cu două sau mai multe femei deodată, Sânmărtean a spus stop-joc: „Refuz să răspund. E o întrebare delicată și de nerăspuns”.

Lucian, care acum e manager sportiv al naționalei României, a vorbit despre alte nopți de pomină din cariera lui de fotbalist:

„Am dat bani la lăutari, cred că orice om în lumea asta a dat bani la lăutari. Cred că cel mai mult am cheltuit 500 de euro la o dedicație.

Din 2-3 beri mi se face rău. În tinerețea mea mi s-a întâmplat să ajung acasă și să-mi deschidă părinții ușa. Eram atât de beat încât voiam să par că n-am nimic. Am vrut să pun mâna pe ușă, dar am pus-o pe lângă și am căzut. Mi-a fost atât de rușine de ei. Părinții mei n-am mai deschis subiectul. Dar din momentul ăla n-am mai ajuns în această stare la părinți”.

Vezi și: 

Rachid Ait-Atmane e OUT de la Dinamo! Mircea Rednic a decis să nu îi ofere un nou contract

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
sbon
sbon  •  23 Aprilie 2019, 22:45

Na unde a fost Sanmartean, ca toti s au intrebat unde a fost pana la trezeci si de ani cand a inceput sa joace fotbal

Vezi toate comentariile (1)
Comentează