FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CFR, AZI, 21:30, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

LUPTA PENTRU TITLU // Coincidență uluitoare în Liga 1! Se repetă scenariul? Astra Giurgiu îi poate aduce FCSB-ului un nou titlu! Vă mai amintiți acel meci NEBUN?

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 mai 2018 19:40

FCSB, exilată pe locul secund după înfrângerea total surprinzătoare de la Iași, 0-1, nu mai depinde de ea în lupta pentru titlu. Chiar dacă vor câștiga ambele etape rămase, roș-albaștrii au nevoie  ca CFR Cluj să se încurce în cele două meciuri rămase, cu Astra și Viitorul. 

Roș-albaștrii au 43 de puncte și se află la o lungime în spatele lui CFR, care joacă în această seară pe terenul Astrei Giurgiu. 

Finalul dramatic de campionat seamănă izbitor cu situația din sezonul 2014-2015, în care Steaua lupta pentru titlu cu ASA Târgu Mureș. Cu două etape înainte de final, ardelenii se îndreptau către un succes inimaginabil în Liga 1, în chiar primul sezon de la promovarea în Liga 1.

ASA avea 68 de puncte, în timp ce steliștii erau pe 2, cu 67 de puncte. Penultima etapă a adus însă o surpriză de proporții. ASA a pierdut pe terenul Astrei Giurgiu, antrenată chiar de antistelistul Marius Șumudică, 1-3. A fost un meci extrem de tensionat, presărat cu eliminări și bătăi între jucătorii celor două echipe. În schimb, Steaua a învins-o pe FC Botoșani, 2-0, și a preluat conducerea înaintea ultimei etape.

Cu Gâlcă pe bancă, roș-albaștrii aveau să câștige atunci ultimul titlu de campioană, chiar dacă în ultima etapă s-au încurcat la Iași, 0-0! Totuși, ASA Târgu Mureș a pierdut inexplicabil pe teren propriu cu Oțelul Galați, 1-2, titlul ajungând în vitrina roș-albaștrilor.

111

AICI poți urmări în format liveTEXT partida dintre Astra și CFR Cluj 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
fibra
fibra  •  16 Mai 2018, 13:16

Un mare fas.

915130541905898
Gabi Simon  •  14 Mai 2018, 09:02

Toti vad ca sunteti pentru Steaua lui ***,eii uitati dragi jurnalisti ca nu va iesit pasienta,mereu numai Steaua sa fie ajutata din toate partile,aseara CFR chiar au jucat foarte bine la Giurgiu si v-au lasat cu gura casacata,si indiferent de rezultatul care va fi deseara sa spun cel putin un egal,ca nici oltenii nu stau bine deloc in clasament ca au ocazia sa piarda locul 3 ,si pina la urma indiferent de rezultatul *** care va fi deseara,ultima etapa tot va cistiga CFR-ulSI sa va mai spun ca nu sint suporter clujean,echipa mea joaca deseara.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  13 Mai 2018, 23:05
Postat de bridges pe 13 Mai 2018, 21:00

Din gura toti fariseii sunt anti-stelisti. In momentele decisive joaca pentru banii lui Becali, ii cumpara omul fara probleme pe "antistelisti"

uite prostule ca nu ai dreptate,cfr a furat si campionatul asta,blat pe fata cu astra

Vezi toate comentariile (15)
Comentează