FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

"Magicianul" Sânmărtean semnează contractul: "A devenit deja lider în vestiar"

Articol de - Publicat miercuri, 22 noiembrie 2017 12:59

Lucian Sânmărtean n-a mai evoluat nicăieri din luna mai, dar oficialii lui FC Voluntari anunță că au ajuns deja la o înțelegere cu acesta și urmează să semneze contractul. Nu e exclus ca mijlocașul să fie bun de joc pentru meciul cu Gaz Metan, de duminică. 

George Galamaz, directorul sportiv de la FC Voluntari, spune că mijlocașul în vârstă de 37 de ani și 8 luni se antrenează de săptămâni bune cu FC Voluntari și a devenit deja unul dintre liderii vestiarului.

"Da, el urmează să semneze. Nu știu dacă astăzi, dar am discutat cu el și toate lucrurile sunt în regulă. Vrem să ne ajute, de-asta îl luăm. E un pion important în vestiar să-i ajute pe cei tineri. Are un caracter extraordinar.

Face cu noi antrenament de câteva luni și îl cunoaștem. S-a și impus în vestiar cum era și normal. E unul dintre lideri și îi ajută foarte mult pe cei tineri. El și ceilalți jucători cu experiență sunt modele pentru cei tineri", a declarat Galamaz pentru GSP.ro.

 pagina

11 luni au trecut de la ultima apariție a lui Sânmărtean în Liga 1, pe 10 decembrie 2016, în partida Pandurii - Gaz Metan 2-5

279 de meciuri și 31 de goluri a bifat Sânmărtean în primul eșalon, unde a debutat în aprilie 1999

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1676739039261473
Iosif Boncu  •  22 Noiembrie 2017, 13:50

Voluntari a devenit un fel de cimitir al elefanților într-un fel cred că e mai bine aşa decît să promoveze jucători tineri şi după aia să îi piardă pe gratis ca şi cei de la Timisoara.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează