FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mama lui Alibec îl apără pe stelist după escapada la munte: "Purta ochelari de schi din cauza unei semipareze! Nu a schiat"

Articol de GSP - Publicat luni, 18 decembrie 2017 11:02

Atacantul Denis Alibec, 26 de ani, nu a făcut parte din lotul FCSB pentru meciul cu Viitorul, 2-0, și a profitat de timpul liber, plecând la munte, unde s-a fotografia pe pârtia de schi.

Emilia Stroe, mama lui Alibec, a vorbit despre situația stelistului, spunând că acesta nu a schiat, lucru interzis de regulamentul de ordine interioară de la FCSB, că a purtat ochelari de schi din cauza unei semipareze și că a plecat la munte după ce a aflat că nu va juca împotriva Viitorului.

"Denis a plecat la munte cu familia, cu sora mea și cumnatul meu. El nu a schiat, nu știu de ce spune lumea asta. El purta acei ochelari pentru că are o sensibilitate. A suferit o semipareză și a rămas cu sensibilitate la ochi. A ținut ochelarii cât s-a plimbat pe pârtie și cât s-a dat cu telescaunul. Cum își poate închipui cineva că schiază? A plecat două zile la munte, cu familia. A plecat seara, după ce s-a anunțat lotul pentru meciul cu Viitorul. Dintre jucătorii accidentați din lotul Stelei, câți au venit aseară la meci? De ce doar de Alibec se vorbește?

El încă nu e 100% recuperat după acea pubalgie. Nu știe dacă să se opereze. E bulversat. Unii doctori zic să facă operația, iar alții îi spun că nu trebuie. Nu știe ce să facă, părerile sunt împărțite. El se pregătește 2-3 zile bine, iar după aceea revin durerile.

Se vorbește că e capricios și că e rasfățat. De ce nu se vorbește că joacă cu semipareză? A făcut semipareză după meciul cu CFR Cluj, când a fost eliminat (n.r. februarie 2017). Cum să spui că nu se sacrifică unul care joacă așa? A ajutat echipa, a tras-o după el.

Nu este adevărat că Denis vrea să plece de la Steaua, este echipa cu care a ținut de mic copil, datorită căreia s-a apucat de fotbal", a spus Emilia Stroe la TV Digi Sport.

869872 04 alibec

Citește și:

„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Nationala
„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Adrian Mititelu acuză o conspirație la retrogradare: „Au vrut să pună mâna pe jucători la preț de «dumping»”
Superliga
Adrian Mititelu acuză o conspirație la retrogradare: „Au vrut să pună mâna pe jucători la preț de «dumping»”
Șoc la CFR Cluj! Ardelenii au primit interdicție la transferuri
Superliga
Șoc la CFR Cluj! Ardelenii au primit interdicție la transferuri

Corvinul e în CORZI: dacă va juca în Europa, ar PIERDE dreptul de promovare în Superligă! » Cere dispensă din partea FRF: „Ar fi o aberație, să ne amâne!”

Pintilii l-a amendat pe Ngezana cu 200 de euro și nu i-a venit să creadă cu câți bani a apărut fotbalistul: „Du-te, mă, de aici!”


Comentarii (3)
485809194904413
Costel Tudor  •  18 Decembrie 2017, 20:54

Madam Alibec este principala vinovata de comportamentul odraslei ei !!! Asa educație , asa comportament ! Acum este insa prea tarziu !

1618597915124142
Alexandru Chis  •  18 Decembrie 2017, 13:57

Daca sunt adevarate in totalitate afirmatiile dnei Emilia Alibec, atunci Denis este cu adevarat zdruncinat nu numai fizic, cat si psihic. Pentru aceasta stare a sa de vina este - in aceeasi masura - atat el, cat si cuplul Coman-Sumudica, acest cuplu distrugandu-i realmente cariera. Este foarte posibil ca medicatia administrata sa fi fost una de-a dreptul nociva, una care i-a afectat ireversibil relatia om-mediu. Este posibil sa i se fi administrat medicatie din gama depresiva care il face dependent de anumite substante. Cred ca se cere urgent o investigatie, mai ales in posologia tuturor medicamentelor utilizate de-a lungul timpului. Avaind foarte multe cunostinte in Ploiersti, am auzit fel de fel de zvonuri legate de o anume "medicatie" utilizata de catre jucatorii Astrei, inclusiv cele care dau o anume stare de euforie inainte de partide.

tgbre
tgbre  •  18 Decembrie 2017, 13:52

maica -sa mai bine ar tacea. ii face mai mult rau.cine cumpara jucatori cu pareza?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează