FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Manea a plecat în cantonament cu CFR Cluj » Reacția lui Dan Petrescu despre transfer

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 iunie 2017 11:00

Cristi Manea este tot mai aproape de CFR Cluj, iar fundașul dreapta de 19 ani a plecat cu echipa antrenată de Dan Petrescu în al doilea cantonament al verii.

"Cristi se antrenează cu noi o săptămână. Nu știu care sunt problemele legate de transfer, dar asta am înțeles. Dacă ar și rămâne alături de noi ar fi foarte bine.

O să mai vină doi jucători în Slovenia. Aproape ne-am înțeles. Până nu semnează, nu vreau să spun numele lor. Vom juca aceste amicale și vom decide ce transferuri mai facem. Vor și pleca, vor și veni", a spus Dan Petrescu la TV Sport ro.

Despre Manea s-a mai spus în ultimele zile că ar putea ajunge în Serie A, fiind dorit cu insistență de Crotone.

Manea este un produs al Academiei Hagi, iar Viitorul l-a vândut în 2014 la Apollon Limasol pentru 2,5 milioane de euro. În sezonul trecut a jucat în Belgia, la Mouscron, și a bifat 9 meciuri pentru echipa lui Rednic

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close