FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - VIITORUL 2-0

Mangia, după victoria cu Viitorul: "Problema noastră nu e sistemul, ci atitudinea. Echipa trebuie să înțeleagă asta"

FOTO: Facebook Craiova
FOTO: Facebook Craiova

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 septembrie 2018 22:55

Devis Mangia, antrenorul lui CS U Craiova, a vorbit despre victoria reușită de echipa sa în fața Viitorului, scor 2-0. 

"Am jucat cea mai bună primă repriză din acest sezon. Trebuia să închidem meciul încă după primele 45 de minute. Am avut două ocazii mari și două bare în prima repriză. Toată echipa a făcut un meci bun, inclusiv Bărbuț. Sper că Elvir Koljic va continua așa, pentru moment e un transfer foarte bun.

Problema noastră nu este sistemul cu care jucăm, ci atitudinea. Noi trebuie să avem echilibru și să muncim în continuare foarte mult. Echipa trebuie să înțeleagă că fiecare meci e un examen și avem nevoie de continuitate", a spus Mangia, la Look Sport. 

Bancu: "Cea mai bună repriză de când a început campionatul"

"Am întâlnit o echipă foarte bună, care joacă fotbal de fiecare dată. Prima repriză a fost cea mai bună a noastră de când a început campionatul. Cred că merităm victoria. Am încercat să ne facem jocul și să avem atitudine. Lipsa lui Mitriță nu s-a simțit, dar el e un jucător foarte bun, e căpitanul nostru.  

Sunt multe echipe bune în vârful clasamentului, cred că va fi o luptă strânsă până la finalul campionatului", a declarat Nicușor Bancu, la TV Telekom Sport.

"Am făcut unul dintre cele mai bune meciuri din acest sezon. Am jucat senzațional în prima repriză, trebuie să continuăm tot așa. Azi nu am mai făcut greșeli, așa cum s-a întâmplat în alte meciuri. Trebuie să eliminăm toate greșelile și să fim perfecți" Alexandru Mateiu, mjlocaș CS U Craiova, la Look Sport

Vezi și: VIDEO + FOTO Se poate și fără Mitriță! » Oltenii fac un meci perfect și o înving fără emoții pe Viitorul » Koljic a fost one-man show!

CLASAMENT ACTUALIZAT LIGA 1

Program etapa 9

  • vineri: Sepsi - FC Voluntari 1-1 Detalii AICI
  • vineri: Poli Iași - Dinamo 1-0 Detalii AICI
  • sâmbătă: Hermannstadt - CFR Cluj 0-1 Detalii AICI
  • sâmbătă: FC Botoșani - Chiajna 0-2 Detalii AICI
  • sâmbătă: CSU Craiova - Viitorul 2-0 Detalii AICI
  • duminică, 21:00, FCSB - Călărași
  • luni, 21:00, Astra - Gaz Metan

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
1815054162077533
Sorin Constantinescu  •  23 Septembrie 2018, 13:41

Atitudinea si nu aptitudinea jucatorilor va determina pozitia in clasament.Si in teren,si in tribune trebuie sa avem atitudine pozitiva.Fortzaaaa Craiovaaaaaaaa!!!!!.

dansy
dansy  •  23 Septembrie 2018, 10:21

Da ne trebuie atitudine cu toate echipele.Daca avem atitudine si pregatire fizica buna sa putem sustine un presing permanent vom avea numai rezultate bune.Asa baieti sa procedati la fel in toate meciurile care au mai ramas caci altfel va mananca arbitrajele.Apropos! Ce rosu merita Hagi jr!!Dar dl Petrescu asa a arbitrat mereu Universitatea.

antalmihai
antalmihai  •  23 Septembrie 2018, 08:53

Daaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!! Asa va vrem, la fiecare meci va vrem asa, vrem sa vedem atitudine si daruire cum am vazut aseara! Va multumim, dragi jucatori! Multumim Mister Mangia!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează