FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA - POLI IAȘI 0-0

Mangia se apără după încă un meci fără victorie: "Nu e nicio criză!" » Ce spune despre transferuri, adversarul din Europa League și lupta la titlu

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 24 iulie 2018 00:00

Devis Mangia, italianul de pe banca lui U Craiova, a comentat pasul greșit făcut de echipa sa în prima etapă din noul sezon, 0-0 pe teren propriu cu Poli Iași. 

"Pentru mine e ok, un punct e mai bun decât nimic. Jucătorii au dat tot ce au avut mai bun, dar e clar că trebuie să muncim mai mult și să începem să marcăm. Nu e nicio criză. Azi, am jucat mai bine decât Poli Iași, am avut ceva ocazii, dar n-am reușit să marcăm. 

Nu e ok să așteptăm 45 de minute să vedem dacă vom juca sau nu, dar nu vreau să găsesc alibiuri, nu e stilul meu. Echipa a jucat destul de bine în opinia mea. Am încercat să schimbăm ceva, pentru că fiecare echipă joacă defensiv împotriva noastră.  Avem mulți indisponibili. Dacă și Dimitrov are o problemă gravă, să vedem cum vom gestiona această situație. 

Mulțumesc frumos peluzei pentru susținere. Dacă aș fi în locul fanilor, aș încerca să ajut orice jucător al Craiovei, indiferent de moment", a declarat Mangia, la Look TV.

...despre posibilitatea de a juca împotriva lui Leipzig în Europa League: "Anul trecut am jucat cu cea mai bună echipă, AC Milan. Anul acesta la fel, jucăm cu cea mai dificilă echipă, Leipzig. Mergem să jucăm "dubla" cu Leipzig, dar șansele sunt 80%-20%"

...despre viitoarele achiziții: "Responsabilitatea nu e doar a antrenorului în ceea ce privește transferurile, ci și a clubului. Trebuie să găsim soluții, lucrăm pentru a găsi cele mai bune soluții"

...despre lupta la campionat: "În acest moment nu trebuie să vorbim despre titlu, ci să încercăm să jucăm cât mai bine. Acesta ar trebui să fie obiectivul nostru"

"Ne-am creat multe ocazii, dar n-am avut doza de noroc de care era nevoie. Trebuie să mergem înainte. Mă simt bine la Craiova, colegii m-au primit bine. Joc pe un stadion foarte frumos și nu-mi rămâne decât să-mi fac datoria. Craiova a dominat partida în totalitate, am avut foarte multe ocazii, nu știu dacă Iașiul a avut vreo oportunitate.

Eu mă așteptam ca problema cu nocturna să se rezolve, e un stadion modern și e normal să se rezolve"

Alexandru Cicâldău, U Craiova

U Craiova - Poli Iași 0-0

REZULTATE ETAPA 1:

Vineri, ora 21 CFR Cluj - Botoșani 1-1 Detalii AICI
Sâmbătă, ora 18 Hermannstadt - Sepsi 1-0 Detalii AICI
Sâmbătă, ora 21 Astra - FCSB 1-0 Detalii AICI
Duminică, ora 18 Viitorul - Dunărea Călărași 0-1 Detalii AICI
Duminică, ora 21 Dinamo - Voluntari 2-1 Detalii AICI
Azi, ora 18 Gaz Metan - Chiajna 2-1 Detalii AICI
Azi, ora 21 Craiova - Poli Iași 0-0 Detalii AICI

CLASAMENT LIGA 1: 

Citește și:

Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după Csikszereda - Dinamo » Momente uluitoare la Miercurea Ciuc: „Plecați cu toții, lăsați-ne!”
Superliga
Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după Csikszereda - Dinamo » Momente uluitoare la Miercurea Ciuc: „Plecați cu toții, lăsați-ne!”
Presa din Ungaria, reacție devastatoare după Csikszereda - Dinamo: „Nu au existat”
Superliga
Presa din Ungaria, reacție devastatoare după Csikszereda - Dinamo: „Nu au existat”
Vrea să scape imediat de la FCSB » Jucătorul transferat pentru 400.000 de euro nu mai suportă și se pune la masa negocierilor cu Gigi Becali
Superliga
Vrea să scape imediat de la FCSB » Jucătorul transferat pentru 400.000 de euro nu mai suportă și se pune la masa negocierilor cu Gigi Becali

La fel ca Ionel Ganea! Un nou fotbalist de legendă a reacționat dur după ce nu a fost invitat la meciul de adio: „Eu am construit această Generație de Aur! ”

O imagine postată de Jose Mourinho din vestiarul Arenei Naționale a devenit virală în Italia: „Unicul pe care îl iubesc”


Comentarii (10)
1805213859545810
Adrian Constantin Sendroiu  •  24 Iulie 2018, 00:46

Exista si o jumatate plina a paharului, redescoperirea a doi tineri extrem de talentati care ar trebui sa joace titulari, meci de meci, Burlacu si Markovici.

dora
dora  •  24 Iulie 2018, 00:49

Cicaldau e in plus pe teren - cred ca era mai folositor Zlatinski - iar Glavina a aratat - din nou - ca nu are valoare de Craiova.

invinctus
invinctus  •  24 Iulie 2018, 10:00

Craiova a jucat bine atat ca nu a intrat mingea in poarta !!! Nu e nivi o criza daca la noi e criza la fcsb srl sa becali ce mai este !!!@???

Vezi toate comentariile (10)
Comentează