FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO

EXCLUSIV // UPDATE Marcel Ciolacu, în tribune la Derby de România! Ce a făcut prim-ministrul la Dinamo - FCSB și ce mesaj a postat în timpul meciului

Marcel Ciolacu, prim-ministrul României, a fost prezent la FCSB - Dinamo. Alături de el, în stânga, Radu Popa Foto: Cristi Preda
Marcel Ciolacu, prim-ministrul României, a fost prezent la FCSB - Dinamo. Alături de el, în stânga, Radu Popa Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat sambata, 22 iulie 2023 22:12 / Actualizat sambata, 22 iulie 2023 22:34

Prim-ministrul Marcel Ciolacu, politicianul devenit punct de interes în fotbalul românesc odată cu implicarea sa în controversa legată de prezența FCSB în Ghencea, a fost prezent, pe „Arcul de Triumf”, la Derby de România, așa cum anunțase GSP.

Marcel Ciolacu s-a ținut de cuvânt, a venit la Derby de România, însă nu pe Ghencea, ci pe „Arcul de Triumf”. Prim-ministrul a refuzat să dea declarații presei care îl aștepta în afara arenei. 

Ajuns în tribune, Ciolacu s-a întreținut cu Valeriu Argăseală, președintele FCSB, cel care a reprezentat vicecampioana României la negocierile cu CSA Steaua pentru închirierea stadionului din Ghencea. 

Marcel Ciolacu, în tribune la Derby de România! Ce a făcut prim-ministrul la Dinamo - FCSB și ce mesaj a postat în timpul meciului
Marcel Ciolacu, prim-ministrul României, a fost prezent la FCSB - Dinamo. Foto: Cristi Preda

Chiar în timpul partidei, Ciolacu a postat o imagine pe Facebook alături de mesajul: „Un meci care merita jucat în fața a 30.000 de suporteri! #stadioanelesuntpentrusuporteri #eternulderby”. 

Astfel, premierul transmite două mesaje: și-ar fi dorit ca FCSB - Dinamo să se dispute în Ghencea și, prin #eternulderby, susține că în opinia lui FCSB este Steaua.

Știrea inițială // Marcel Ciolacu vine la FCSB - Dinamo!

Dacă ieri, în declarațiile oferite presei la Izvorani, nu-și confirmase încă prezența pe stadion pentru FCSB - Dinamo, lucrurile au devenit limpezi în ziua meciului. Premierul României va fi în tribune la Derby de România!

Surse autorizate dezăluie că prim-ministrul României a cerut să nu stea în zona VIP sau la vreuna dintre lojele micuțului stadion de lângă Parcul Herăstrău, urmând să ia loc la una dintre tribune, mai exact la Tribuna I. E și motivul pentru care reprezentanții Serviciului de Protecție și Pază și-au făcut apariția devreme în stadion, pentru un control pirotehnic la sânge, specific protocolului pe care trebuie să-l urmeze înaintea viztei unui înalt oficial. 

În jurul orei 16:25, s-a încheiat inspecția în zona de stadion pe care o va ocupa Marcel Ciolacu. 

Zilele trecute, același Marcel Ciolacu a dispus Corpului de Control să meargă la Clubul Sportiv al Armatei Steaua și să întocmească un raport cu privire la negocierile dintre CSA Steaua și clubul lui Gigi Becali.

Mutarea surprinzătoare pe care FCSB o pregătește în Derby de România » Jucătorul decisiv în sezonul precedent nu mai prinde primul 11!
FCSB - DINAMO
Mutarea surprinzătoare pe care FCSB o pregătește în Derby de România » Jucătorul decisiv în sezonul precedent nu mai prinde primul 11!

Imagini surprinse de GSP la „Arcul de Triumf”, înainte de FCSB - Dinamo

Cu șase ore înainte de meci, reporterii GSP au luat deja pulsul stadionului care va găzdui episodul 184 din Derby de România. Deocamdată, e liniște lângă „casa rugby-ului românesc”. Doar reprezentanții forțelor de ordine se remarcau în peisaj, stewarzii începând să se instaleze în diverse puncte din jurul stadionului. La acea oră, strada de lângă „Arc” era deja împânzită de gardurile Jandarmeriei.

Accesul larg al spectatorilor nu e permis atât de devreme, însă câțiva membri din galeria gazdelor se aflau deja în interiorul arenei, în jurul orei 15:45, unde puneau la cale, cel mai probabil, scenografia pe care o vor afișa în startul partidei.

Chestionați de reporterii GSP, reprezentanți ai stewarzilor au dezvăluit că în interiorul arenei s-au derulat ample controale pirotehnice, efectuate atât de SPP, cât și Jandarmerie. „Un lucru obișnuit ținând cont că meciul e unul cu grad ridicat de risc, mai ales că a revenit și Dinamo în Liga 1”, au informat aceștia.

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV Mutarea surprinzătoare pe care FCSB o pregătește în Derby de România » Jucătorul decisiv în sezonul precedent nu mai prinde primul 11!

EXCLUSIV Primul transfer la Dinamo după derby: toate detaliile au fost stabilite! Cu cine se va întări echipa lui Ovidiu Burcă

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (139)
Chris.Dumi
Chris.Dumi  •  24 Iulie 2023, 08:54
Postat de allstefans pe 22 Iulie 2023, 18:05

chira, nu o fi cumva abuy in serviciu la marele talpan, talpan e in fibrilatii acum dupa control, metoda lui cand se da castigator e sa apara la tv, nimeni nu a auyit de el de vreo 48 de ore, e ocupat rau, se pregateste de dna

Din cate se stie, Talpan nu a facut parte din echipa de negociere a contractului de inchiriere ci doar a expus niste motive impotriva inchirierii catre Fcsb a stadionului. Deci nu are cum sa fie abuz din moment ce el nu a participat. Ciolacu stie asta, motiv pentru care l-a criticat pe Talpan pentru iesirea la TV

dash.berlin
dash.berlin  •  23 Iulie 2023, 09:00

Bravo! Normal ca FCSB este Steaua...trebuie sa fii *** de mic ca sa sustii contrariul. Clona din Liga a 2a este o gluma de prost gust...nu are nici viitor si nici trecut in fotbalul romanesc.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

parpalache
parpalache  •  23 Iulie 2023, 08:25

CIA l-a instruit pe jalnicul ***, sa o dea pe fotbal,ca sa uite valahii de spolierea de zi cu zi!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (139)
Comentează