FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Marea problemă a liderului CFR Cluj în lupta pentru titlu » Din ce motiv a pierdut 8 puncte echipa lui Dan Petrescu

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 ianuarie 2018 14:16

În perspectiva derby-ului FCSB - CFR, programat pe 10 februarie, pe Arena Naţională, Dan Petrescu are mulţi fotbalişti la limita suspendării.

Astfel, Arlauskis, Cristi Manea, Bordeianu, Djokovici, Omrani, Ţucudean şi Mailat au câte 3 avertismente şi dacă vor mai încasa unul în prima etapă, atunci nu vor putea evolua împotriva roş-albaştrilor.

CFR debutează în 2018 împotriva Chiajnei, pe teren propriu, partidă în care va fi suspendat poate cel mai bun om al lui Petrescu, Ciprian Deac, care a produs 13 goluri: a marcat 4 şi a oferit 9 pase decisive.

Suspendările au fost marea problemă a echipei antrenate de Petrescu. În 22 de meciuri jucate până acum, clujenii au pierdut 8 puncte având jucători suspendați.

eci Scor  Cine a fost suspendat
Viitorul - CFR  1-0  Urko Vera
CFR - Gaz Culio 0-0 Culio, Deac
CSU Craiova - CFR  2-1  Hoban

În acest moment, CFR Cluj are 49 de puncte, cu două mai mult decât FCSB și 6 peste CSU Craiova.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
daniaania
daniaania  •  15 Ianuarie 2018, 12:23

Trebuie sa fim atenti cu aceste cartonase. HAI CFR !!!

mateiserban
mateiserban  •  14 Ianuarie 2018, 16:57

Marea problema a fost ca Florin Tanase s-a aruncat prin careul advers de vreo 4 ori si FCSb a primit 4 penaltyuri care nu au fost. Cel putin vreo 6 puncte castigate de Steaua astfel, ca vreo 3 meciuri s-ar fi terminat egal. Problema a mai fost si ca Balgradean a "scapat" mingea din maini in miutul 90 la 0-0 cu FCSB. Alte 2 puncte ;)) Botosani, care batea tot, s-a dus in Ghencea si nu a miscat nimic, a stat caprita si a luat-o. Alte 2 puncte pentru FCSb. Da, si CFR primeste penaltyuri, dar nici unul precum cele primite de Florin Tanase. Ca sa fim cinstiti cu toata lumea, si cu FCSV si cu CFR, ar trebui INTEZISE penaltyurile la noi in Romania. E asa mare coruptia ca pur si simplu ar tebui sa nu se mai dea. Sa se dea lovituri indirecte, dar sa nu mai ia arbitrii decizii ce schimba soarta meciurilor. Sa fie la fel pentru toate echipele. Ia sa vedem cine mai termina in primele 3

368352650018277
Cluj Cluj  •  14 Ianuarie 2018, 16:57

Pai e normal, arbitrii inrolati in echipa zeului de Pipera vegheaza la linistea echipei fara nume....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează