FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Marele regret al lui Nistor: "Păcat că nu i-am putut oferi această şansă"

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 ianuarie 2019 14:57

Dan Nistor, căpitanul și "decarul" lui Dinamo, a povestit că cel mai mare regret al său e că bunica lui n-a apucat să-l vadă jucând fotbal la nivel înalt.

"Mergeam cu bunica mea, Dumnezeu să o ierte, atât de Paşte, cât şi de Crăciun. Ea era o femeie foarte credincioasă şi chiar dacă era seara târziu, ne trezea şi ne spunea: «haideţi să mergeţi cu mine, că aşa e bine», şi ne rugam la Doamne, Doamne. Era o femeie extraordinară care a avut grijă de mine şi m-a crescut.

bunica dan nistor

Sunt un tip foarte credincios, merg în fiecare săptămână la Mănăstire. Și soţia mea este o femeie foarte credincioasă, pot să spun că de la bunica noastră am învăţat aceste lucruri, ne bucurăm şi sper că de unde e ea acolo de sus, din cer, se bucură pentru mine.

Cel mai mare regret al meu este că nu a apucat să mă vadă jucând fotbal. A avut o boală foarte gravă, cancer, şi la un an după această boală a căzut la pat şi nu a mai durat mult şi a murit", a spus Nistor pentru doar dinamo.ro

"N-am putut să-i ofer această şansă, eu plecam de acasă, fugeam pe terenul de fotbal şi ea venea după mine. Ea stătea după mine. Părinţii mei nu prea erau de acord pe vremea aia să joc fotbal, ei voiau să merg la şcoală, să învăţ" Dan Nistor, căpitan Dinamo

Citește și:

De la Cooper la Penedo: unde au ajuns jucătorii dați afară de Rednic de la Dinamo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează