FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Marele regret al lui Rădoi din perioada petrecută la FCSB: "Jucătorii mi-au spus că au învățat multe lucruri, dar ceva mă doare"

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 ianuarie 2018 18:50

Mirel Rădoi a antrenat-o pe FCSB în 2015 fără a a avea licența Pro, fiind trecut în acte director sportiv, însă recunoaște că regretul cel mai mare e că n-a luat titlul cu formația roș-albastră.

Mirel Rădoi a plecat după 19 etape de la FCSB, după meciul pierdut cu Astra, scor 0-1. În acel moment, FCSB ocupa locul al patrulea, la 10 puncte în spatele liderului Astra. Rădoi a condus-o pe FCSB în 29 de partide, iar bilanțul lui este foarte slab: 13 victorii, 7 egaluri și 9 înfrângeri.

"Am venit cu foarte mult entuziasm. Dacă mă întreba cineva dacă Steaua va fi campioană, nici nu îmi puneam problema asta. Le-aş fi spus că o să terminăm campionatul cu 10 puncte în faţa celorlalte echipe. Este adevărat că nu am avut rezultatele pe care mi le-am dorit, dar mă bucur că au fost jucători care mi-au spus, după ce am plecat, că au învăţat cu mine lucruri pe care nu le-au învăţat cu alţi antrenori", a declarat Rădoi la TV Digi Sport.

"Mă uit la meciuri la tv şi nu pot să mă bucur de spectacol. De multe ori îi critic pe antrenori şi mă întreb de ce nu iau anumite decizii. Este uşor din faţa televizorului" Mirel Rădoi

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
capca1
capca1  •  07 Ianuarie 2018, 10:21

Da, a venit antuziast ! Gâlcă nu terminase contractul când el, Mirel Rădoi și acceptase transferul ! Mare caracter ! A dat afară jucători din cauză că jucaseră, în trecut, la altă echipă și a adus întâmplarea ca tactică de joc ! Normal că niciun jucător nu mai văzuse sșa ceva la alți antrrnori ! Mirel Rădoi a fost un jucător emblematic dar un foarte slab antrenor !

spinoza
spinoza  •  06 Ianuarie 2018, 23:20

A ramas saracul cu sechele...

arsenie.b
arsenie.b  •  06 Ianuarie 2018, 21:48
Postat de cpt.ahab pe 06 Ianuarie 2018, 21:30

E-n lumea lui! Doar dinamovistii i-au apreciat calitatile de antrenor!:))))

Vedea-l-as pe banca voastra intr-o zi :)))))))))))))))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close