FOTBAL  »  Superliga  »  ARGEȘ - UTA

Marian Copilu, trimis la FC Argeș - UTA pentru a rezolva transferul: „E normal să îmi doresc un pas înainte!”

Marian Copilu, în dreapta imaginii / FOTO: Captură TV @Digi Sport 1
Marian Copilu, în dreapta imaginii / FOTO: Captură TV @Digi Sport 1

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 iulie 2022 21:09 / Actualizat sambata, 16 iulie 2022 21:09

FC Argeș a învins-o pe UTA, scor 2-0, în prima etapă a sezonului de Liga 1. Alexandru Ișfan (22 de ani), mijlocașul piteștenilor, a fost urmărit din tribune de reprezentanții celor de la CS Universitatea Craiova. 

Alexandru Ișfan este una dintre principalele ținte ale oltenilor în această perioadă de mercato. Marian Copilu, oficialul lui CSU Craiova, a fost prezent în tribunele arenei „Nicolae Dobrin” și a urmărit evoluția mijlocașului din disputa cu UTA.

Problemele patronului de la CFR Cluj, mai grave decât s-a crezut » Nelu Varga, internat la Neurochirurgie: „Medicii au apelat la un tratament de ultimă generație”
CFR Cluj
Problemele patronului de la CFR Cluj, mai grave decât s-a crezut » Nelu Varga, internat la Neurochirurgie: „Medicii au apelat la un tratament de ultimă generație”

Copilu a asistat la meci împreună cu Ilie Dumitrescu și cu Jean Vlădoiu, președintele celor de la FC Argeș.

Alexandru Ișfan, urmărit de CS Universitatea Craiova

După meci, Ișfan a fost întrebat despre intersul clubului oltean. A recunoscut că ar fi un pas înainte în carieră, dar nu a oferit detalii despre stadiul negocierilor. 

„Mă bucură aceste lucruri. E normal să îmi doresc un pas în față în carieră. Dar acum sunt la FC Argeș, muncesc în continuare. Doar așa pot ajunge mai departe. Nu știu dacă mă vor lăsa. Dacă e momentul oportun, vom vedea”, a spus Alexandru Ișfan la Orange Sport.

Interesul lui CSU Craiova pentru Ișfan fusese dezvăluit la începutul lunii iunie de Gigi Becali: „Am o înțelegere cu Mihai Rotaru. Mi-a transmis că îi vrea pe Dawa și pe Ișfan, iar eu să nu mă interesez de ei”.

3 goluria înscris Alexandru Ișfan în sezonul trecut de Liga 1. Mijlocașul este cotat la 600.000 de euro potrivit Transfermarkt

Citește și alte știri din Liga 1:

Previziune sumbră pentru CFR Cluj: „Dacă nu ajunge în grupe, mă aștept la insolvență”

Hagi, avertisment pentru Alibec și ceilalți jucători transferați: „Nu contează numele. Nu e ușor să joci la Farul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
pirusis
pirusis  •  18 Iulie 2022, 17:24

Dati-l la schimb pe Nistor + bani ca si asa il tineti rezerva. Isfan are potential desi la FC Arges nu a aratat tot ce poate. Are un sut extraordinar cu stangul. Trebuie doar un antrenor care sa stie unde sa-l aseze in teren.

dandana
dandana  •  17 Iulie 2022, 11:38
Postat de ionescugeorge77 pe 16 Iulie 2022, 22:13

...hai cu transferul sa nu mai avem probleme ...

Nu tu erai ăla care nu voia transferuri? Tu chiar faci mișto! Nene tu și probleme la cap sau care este treaba cu tine. O dai într-una ca nu avem nevoie de transferuri, ca este bine cum este. Las-o moartă ca nu ai habar pe ce lume trăiești. Când adevărați suporteri cereau transferuri tu spuneai căci Craiova nu are nevoie, asta pentru că tu nu ai habar cu ce se mănâncă fotbalul. Dat vorbești, și vorbești foarte prost!

johny2003
johny2003  •  16 Iulie 2022, 23:22

Iliuta e pe faleza, pe axul central...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează