FOTBAL  »  Superliga  »  CEREMONIE

Fost component al Generației de Aur, cetățean de onoare la Bragadiru: „Ar fi ceva deosebit să aibă echipă în Liga 1”

Marian Ivan, 51 de ani, a fost numit cetățean de onoare al orașului Bragadiru +5   FOTO
Marian Ivan, 51 de ani, a fost numit cetățean de onoare al orașului Bragadiru

Articol de - Publicat sambata, 29 august 2020 20:06 / Actualizat sambata, 29 august 2020 20:11

Marian Ivan, 51 de ani, a fost numit cetățean de onoare al orașului Bragadiru în cadrul unei recepții speciale la Primăria locală.

Fostul component al Generației de Aur este născut în urbea ilfoveană, chiar dacă locuiește de zeci de ani la Brașov. Fostul atacant al Stelei, al lui Dinamo și al lui FC Brașov este în prezent observator LPF, încercând în diverse situații, fără succes, să revitalizeze fotbalul din localitatea de la poalele Tâmpei.

"Sunt onorat de acest lucru, mulțumesc pe această cale primarului Vasile Cimpoeru, este o recunoaștere a muncii mele. De fapt, mulțumesc tuturor celor ce s-au gândit la mine ca să fiu numit cetățean de onoare. Aici, în Bragadiru, m-am născut, de aici am pornit în viață. Și mulți alți copii am început fotbalul aici. Tata, neamurile, soția, toți se trag de aici. Eu, sincer, m-aș bucura ca și Bragadiru să-și facă echipă solidă precum Voluntariul, precum Clinceniul, iar în câțiva ani să ajungă în Liga 1. Ar fi frumos. În sport, îți joci șansa, nu e vina celor ce construiesc cluburi în Ilfov că au dispărut echipele de tradiție. Mulți oameni locuiesc în Bragadiru, ar putea să se ridice multe academii sportive, să se facă fotbal de performanță", a mărturisit Ivan pentru Gazeta Sporturilor.

+1 FOTO

Fostul golgeter este și cetățean de onoare al Bucureștiului, distincție pe care a primit-o imediat după World Cup 1994, alături de ceilalți componenți ai Generației de Aur, după rezultatele extraordinare de la Mondialul american.

Dezvăluire după 26 de ani » Jucătorul român care a făcut schimb de tricouri cu „călăul” Kennet Andersson la CM 1994

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează