FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mario Felgueiras, cu un picior la Dinamo! Rednic are nevoie urgentă de portar, iar portughezul a fost propus în Ștefan cel Mare

Mario Felgueiras în duel cu Alexandru Chipciu
Mario Felgueiras în duel cu Alexandru Chipciu

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 ianuarie 2019 18:43

Mario Felgueiras (32 de ani) și-a încheiat înțelegerea cu Anorthosis Famagusta și a rămas liber de contract. Portarul poate reveni în Liga 1, fiind dorit de Dinamo.

Mircea Rednic continuă să caute portar pentru a-l înlocui pe Jaime Penedo, mai ales că acum îi are la dispoziție doar pe Mihai Eșanu (20 de ani) și Ștefan Fara (17 ani).

Tehnicianul l-a exclus din lot și pe Vlad Muțiu, iar acum se gândește serios la Felgueiras, anunță TV Telekom Sport. Sursa citată susține că un impresar cipriot l-a propus pe goalkeeper în Ștefan cel Mare.

„Vreau să anunț că tocmai mi-am terminat contractul cu Anorthosis Famagusta. Sunt dispus pentru un nou proiect”, a scris portarul pe contul său de Facebook.

postare felgueiras

Felgueiras a fost dorit în trecut de FCSB și CSU Craiova, însă atunci portarul era sub contract. Portarul a jucat pentru prima dată în România în sezonul 2011-2012, când a fost împrumutat de FC Brașov de la Braga. Apoi a semnat cu CFR Cluj până în 2014.

10 meciuria jucat Felgueiras pentru CFR Cluj în Liga Campionilor

200.000 €e cota de piață a lui Felgueiras în acest moment

 Citește și:

TRANSFERURI LA DINAMO // Cine sunt oamenii care propun jucători la Dinamo + Cum i-a obligat conducerea să-și asume deciziile

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
520143398153430
Pavel Radu  •  13 Ianuarie 2019, 19:18

Este limpede: il ia FCSB -ul !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează