FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRAJ

Marius Avram, prima reacție după atacul dur al lui Ion Crăciunescu: „Dacă asta e normalitatea... Am descoperit ceva care m-a uimit, de asta am ținut să răspund”

Fostul arbitru Marius Avram a reacționat, după declarațiile dure ale lui Ion Crăciunescu la adresa sa.
Fostul arbitru Marius Avram a reacționat, după declarațiile dure ale lui Ion Crăciunescu la adresa sa.

Articol de - Publicat joi, 14 decembrie 2023 20:11 / Actualizat joi, 14 decembrie 2023 20:40

Fostul arbitru Marius Avram a reacționat, după declarațiile dure ale lui Ion Crăciunescu la adresa sa.

Cei doi foști arbitri au avut păreri diferite cu privire de faza din minutul 52 al meciului CFR Cluj - FCSB, scor 1-1. Este vorba de duelul în care Valentin Crețu a intervenit prin alunecare la Philip Otele, iar arbitrul Sebastian Colțescu a dictat fault, după ce a consultat sistemul VAR, anulând golul superb marcat de Florinel Coman.

Anunț-șoc făcut de Gigi Becali » L-a sunat pe Hagi pentru a-i propune un transfer: „Am vorbit și cu impresarul”
FCSB
Anunț-șoc făcut de Gigi Becali » L-a sunat pe Hagi pentru a-i propune un transfer: „Am vorbit și cu impresarul”

Marius Avram, răspuns după atacul lui Ion Crăciunescu

De la ce a pornit totul? Ion Crăciunescu a avut o reacție extrem de dură, în direct la DigiSport, în momentul în care Radu Naum i-a transmis că Marius Avram judecase altfel faza controversată: „Mă comparați pe mine cu unii... de n-am auzit de ei! Mamă, ce mare arbitru e Marius Avram! Hai, lăsați-mă în pace!”. 

După care i-a reproșat moderatorului că Avram e mai prețuit de televiziunea cu care ambii colaborează: „La mine nu mai scrie analist. Scrie la emisiuni: «Marius Avram, analist Digi Sport». La mine nu scrie nimic, eu sunt un zero!”

Marius Avram, după atacul lui Ion Crăciunescu:

„Am descoperit ceva care m-a uimit, că poți fi atacat la nivel de persoană pentru că ai o părere diferită față de a altcuiva. Dacă asta este normalitatea... Totuși, de asta am ținut să dau un răspuns, pentru că eu consider că nu este OK să fiu atacat personal pentru că am o părere despre o fază. 

Nu am fost niciodată conflictual, nu m-am certat cu nimeni. Din contră, am un respect deosebit pentru toți oamenii care au activat în arbitraj și în fotbal în general. Nu consider «un zero» niciun arbitru, nici dacă a arbitrat la Liga 2, Liga 3 sau Liga 4. Sunt oameni care acolo au ajuns în carieră, iar eu am un respect deosebit pentru toți. 

Nu cred că trebuie să arbitrezi finale ca să nu fii considerat «un zero». Judecăm faza, fiecare o analizează așa cum o vede el și cu asta, basta!

Fiecare are dreptul la o părere, fotbalul nu este matematică, este interpretabil. Nu îmi place să răspund la atacuri, nu îmi place conflictul”, a spus Marius Avram, pentru ProSport.

VIDEO. Adrian Porumboiu, expertiză despre faza golului anulat al lui Florinel Coman în CFR Cluj - FCSB

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Răzvan Burleanu, despre zvonul numirii la șefia UEFA: „Pe ce mă bazez? S-a mai retras o dată!” + de ce data de 21 decembrie este vitală
UEFA
Răzvan Burleanu, despre zvonul numirii la șefia UEFA: „Pe ce mă bazez? S-a mai retras o dată!” + de ce data de 21 decembrie este vitală
Conflict la CFR! Atac dur la adresa lui Andrea Mandorlini: „Mi-a spus ceva și a făcut altceva. De ce sunt aici?”
CFR CLUJ
Conflict la CFR! Atac dur la adresa lui Andrea Mandorlini: „Mi-a spus ceva și a făcut altceva. De ce sunt aici?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
badeadorian
badeadorian  •  15 Decembrie 2023, 17:58
Postat de lefter_popescu pe 15 Decembrie 2023, 00:28

Amice, asta e cusurul tău...nu consideri piedica ca fiind fault. Te faci de ras dacă insiști ca bucurosul Crețu nu i-a pus piedica clujeanului. Atât VAR-ul cât și Coltescu au avut dreptate. Am sa-ti reamintesc ca acum un an sau doi , Sepsi înscrie în poarta fcsebeilor dar Varul intervine și anulează golul pt ca cu 30 de secunde înainte, Coman "bijutierul" ( cel prins conducând cu 170km/ora, fără de carnet de conducere) a fost faultat la mijlocul terenului. Cred ca atunci ti-ai frecat mâinile de fericire ...acum însă când s-a îndreptat o greșeală... plângi. Nu e firesc, învață să fii corect și imparțial.

Amice , esti mandru posesor al unei splendide perechi de ochelari de cal !!! . NU suport clubul fcsb si mai ales corifeii mm si gigi . Dar asta este alta problema IN ALTA TRAISTA . Faza in sine a continut o alunecare LA MINGE , minge care a si fost jucata PRIMUL de catre Cretu . Piciorul stang a venit fireste in urma si chiar A FOST LA UN NIVEL ACCEPTABIL FATA DE SOL !!! . BIETUL CRETU NU PUTEA SA-SI AMPUTEZE PICIORUL , pentru a evita un contact normal la alunecarile din fotbal . Asta cu frecatul si plansul din postarea ta o poti pastra pentru timpul tau liber la frecat si plans !!! HAI RAPIDUL !!!!! .

ionica007
ionica007  •  15 Decembrie 2023, 09:15

Oricum, ca arbitru (fost...) te-ai descalificat din punct de vedere profesional... VAR-ul a fost creat tocmai pentru a face lumina in situatii incetosate. Iar in situatia in speta s-a facut ceea ce trebuia: s-a reanalizat faza care a dus la golul de portar primit de franari. Daca portarul CFR-istilor nu dormea in bocanci, nu mai exista toata discutia asta de un penibil absolut.

lefter_popescu
lefter_popescu  •  15 Decembrie 2023, 00:34
Postat de steaua.libera pe 14 Decembrie 2023, 20:37

Marius Avram e un tip cu obrazul fin în timp ce Crăciunescu s-a văzut mereu buricul pământului

Amice, asta e cusurul tău...nu știi ca obrazul micuțului Avram are ADN-ul obrazului tatălui sau, Vasile Avram fost șef al arbitrilor, care a făcut pușcărie pt corupție și luare de mita de la diverși conducători de cluburi. Asa ca , încearcă alta rima în ceea ce-l privește pe micuțul Avram. Dacă l-a propus Gigi Valiza ca șef în locul lui Vassaras mi se pare firesc sa tina cu acesta, asa cum o făcea și când arbitra.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează