FOTBAL  »  Superliga  »  MAFIA PARIURILOR

Marius Avram a reacționat după articolul GSP: „Poate fi cu adevărat un cutremur în fotbalul românesc”

Marius Avram/ foto: captură Digi Sport
Marius Avram/ foto: captură Digi Sport

Articol de - Publicat sambata, 11 martie 2023 10:25 / Actualizat sambata, 11 martie 2023 11:24

Marius Avram, fostul arbitru FIFA, a reacționat la aflarea informației oferită vineri de GSP.ro, că 20 de arbitri români sunt anchetați pentru că au jucat la pariuri.

20 de arbitri ar fi anchetați de către Departamentul de Integritate al FRF pentru că au încălcat regulamentele interne și internaționale și au jucat la pariuri. „Vorbim de arbitri care fac parte din loturile pentru Liga 2 și Liga 3! S-a început procedura de anchetare a acestora”, spun sursele GSP.

Milionarul român care se poate alătura noii conduceri de la Dinamo: „Într-o săptămână dau răspunsul” + „Aș fi investit de acum doi ani, însă nu am fost solicitat”
DINAMO
Milionarul român care se poate alătura noii conduceri de la Dinamo: „Într-o săptămână dau răspunsul” + „Aș fi investit de acum doi ani, însă nu am fost solicitat”

Marius Avram: „Ar fi adevărat un cutremur”

„Am văzut și eu știrea, am citit-o. Dacă ne amintim, nu este prima dată, au mai apărut arbitri care mergeau prin Turcia și arbitrau deghizați. Mă uimește, am văzut un număr mare, 20 de arbitri din Liga 2, 3. Poate fi cu adevărat un cutremur în fotbalul românesc, este un număr foarte mare de arbitri. 

Este o pierdere imensă pentru Comisia Centrală, nu doar ca imagine, ci și ca funcționare propriu-zisă. Așteptăm să vedem dacă apar informații concrete cu nume și prenume”, a declarat Marius Avram, potrivit Prosport.

Burleanu: „Departamentul de integritate anchetează foarte multe cazuri”

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a admis joi că Departamentul de Integritate al FRF anchetează mai multe cazuri ale unor persoane suspectate că ar paria pe meciuri din campionatul intern, însă nu a dat nume.

„Toate anchetele care au fost în desfăşurare până acum confirmă faptul că ne interesează să avem un fotbal marcat de integritate. Departamentul de integritate anchetează foarte multe cazuri la nivelul fotbalului. Din păcate, nu vă putem împărtăşi care sunt cazurile şi în ce faze de derulare se află. 

În cele mai multe dintre cazuri există o colaborare cu organele statului. În cele mai multe cazuri am beneficiat de sprijinul autorităţilor statului, pentru că şi resursele sunt cu totul altele”, a declarat Burleanu.

Citește și:

Sar scântei între Eugen Neagoe și Laszlo Balint: „Hai să fim serioși! Ce antrenează?”

Pintilii nu mai e A1! FCSB va numi un nou antrenor principal: „E străin, nu va fi doar o licență pe bancă”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (1)
rottwailer
rottwailer  •  11 Martie 2023, 12:40

Ce cutremur d-le Avram? Sa nu folosim cuvinte mari. Nu va fi nici macar un tremurici. Rezolva Burleanu tot!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează