FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - SEVILLA

Marius Lăcătuș îl caracterizează pe Dan Petrescu și speră la un miracol în „dubla” cu Sevilla: „La modul în care pregătește jocurile, am putea vedea surpriza”

Articol de GSP - Publicat joi, 19 decembrie 2019 11:39

Marius Lăcătuș (55 de ani), tehnician liber de contract, l-a caracterizat pe Dan Petrescu (51 de ani), antrenorul lui CFR Cluj. 

„Mai sărea calul și spunea că Astana e favorită, dar nu trebuie neglijate rezultatele pe care le-a avut în Europa. Când juca, nu era așa. Era mai liniștit”, a spus Lăcătuș, la TV Digi Sport. 

„Putem să avem parte de o surpriză plăcută”

„Fiara” spune că CFR Cluj poate spera la o calificare miraculoasă în „dubla” cu FC Sevilla din șaisprezecimile de finală ale Europa League. Prima manșă va avea loc la Cluj, pe 20 februarie, în timp ce returul va avea loc o săptămână mai târziu, în Spania. 

„Dacă ne uităm la rezultatele Sevillei din Europa League, înseamnă că CFR n-ar trebui să se prezinte, nu? Dar sunt două jocuri. La modul în care Dan pregătește jocurile, putem să avem parte de o surpriză plăcută. 

Oricum, nici de Sevilla nu putem spune că are continuitate și că joacă mereu la același nivel. Depinde și de meciurile pe care cei de la Sevilla le vor avea în campionat în perioada respectivă”, a declarat Lăcătuș. 

VIDEO // Dan Petrescu, mesaj emoționant la Gala Gsp: „Dedic acest trofeu mamei mele”

Vezi și: 

SUPERLATIVELE GSP 2019 // VIDEO Dan Petrescu e nemulțumit: „Omrani ar putea ajuta naționala. Doar în România se întâmplă să nu se dorească naturalizări”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează