FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - ASTRA GIURGIU 1-1

Marius Măldărășanu știe cum să îl liniștească pe Denis Alibec: "Așa eram și eu, capricios, mă supăram"

Marius Maldarasanu FOTO: Cristi Preda
Marius Maldarasanu FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 iulie 2018 23:22

Marius Măldărășanu, antrenorul Astrei Giurgiu, nu crede că va avea probleme din cauza comportamentului lui Denis Alibec. Măldărășanu are un debut bun pe banca Astrei. Astăzi a remizat la Iași, scor 1-1, după ce în prima etapă a triumfat contra celor de la FCSB, scor 1-0.

"După pauză au venit peste noi, au marcat rapid dintr-o fază fixă. Jocul nua fost nici în continuare cum voiam eu. Îmi felicit băieții că au alergat non-stop după victorie. Nu s-au mulțumit cu puțin. Cred că este un rezultat echitabil.
Nu mi-am certat jucătorii. Le-am spus doar să fie mai atenți în fața porții. Am ridicat doar puțin totul.

Dimineață chiar am vorbit cu Denis. I-am spus că nu vreau să îl iau în lot pentru că nu vreau o accidentare. Felul lui de a fi, de a-și dori atât de mult, m-a făcut să îl bag. Scorul a făcut și să îl introduc pe teren. Nu are un nivel bun de pregătire. S-a antrenat singur și cu echipa a 2-a. Nu este pus la punct. Toate echipele au avut transferuri târzii și nivelul achizițiilor noi este scăzut.

Obiectivul nostru este play-off-ul. Luăm tot pasul cu pas,să rămânem cu picioarele pe pământ. Azi am luat un punct pe un teren greu, unde nu mulți vor reuși asta", a declarat antrenorul Astrei Giurgiu pentru Look TV.

"Relația mea cu el nu are cum să fie altfel decât excelentă. Îl cunosc. Așa eram și eu, capricios, mă supăram când nu primeam mingea"Marius Măldărășanu

PROGRAMUL ETAPEI A DOUA:

Botoșani - Hermannstadt 2-0
Dunărea Călărași - CFR Cluj 0-0
Duminică 18:00 Sepsi - U Craiova
Duminică 21:00 FCSB - Dinamo
Luni 18:00 Voluntari - Gaz Metan
Luni 21:00 Chiajna - Viitorul

CLASAMENT LIGA 1

clasament

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
cris4co
cris4co  •  29 Iulie 2018, 14:09

Anul asta in Play Off intra Craiova,CFR,FCSB,Astra,Dinamo si Viitorul

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close