FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV VIDEO Marius Niculae e de acord cu Gigi Becali în privința antrenamentelor: „Îi dau dreptate. La Sporting, aveam antrenamente mai lungi cu 40-50 de minute față de ce era în România”

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a fost criticat în termeni duri de presa daneză, înainte de meciul vicecampioanei cu Nordsjaelland, din manșa tur a turului 3 preliminar din UEFA Conference League.
Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a fost criticat în termeni duri de presa daneză, înainte de meciul vicecampioanei cu Nordsjaelland, din manșa tur a turului 3 preliminar din UEFA Conference League.

Articol de , - Publicat sambata, 19 august 2023 17:23 / Actualizat sambata, 19 august 2023 18:55

Marius Niculae e de acord cu Gigi Becali care spune că diferența dintre FCSB și Nordsjaelland s-a făcut în principal la capitolul fizic. Fostul internațional român e de părere că jucătorii de azi sunt mult mai pretențioși atunci când vine vorba despre pregătirea fizică și spune că antrenamentele ar trebui să fie mai lungi și mai intense. 

Nu știu cu cine a vorbit Gigi Becali, dar îi dau dreptate. Diferența din punct de vedere fizic se observă vizibil atunci când dăm de echipe din campionate puternice. Înainte dacă noi sufeream în acele campionate la munte, era o suferină, în ziua de azi jucătorii nu prea mai știu să sufere. Asta totuși se poate antrena.

La Sporting, spre exemplu, aveam antrenamente mai lungi cu 40-50 de minute față de ce era în România. Mergeam la sală înainte, antrenament, apoi iar sală, pentru completare. Se punea mare accent pe partea fizică. Astăzi noi suferim mult la duelurile unu contra unu, partea fizică. Nu nominalizez, dar aveți suficiente exemple că suferim la acest capitol”, a zis Marius Niculae pentru GSP.RO

Gigi Becali a vrut să schimbe strategia la FCSB

Gigi Becali și-a criticat jucătorii, despre care spune că nu sunt mereu cu gândul la fotbal, și a dezvăluit că i-a cerut lui Mihai Pintilii să facă antrenamente mai lungi, dar atât antrenorul, cât și managerul general, Mihai Stoica, s-au opus vehement.

„Hai să spun care e opinia mea. Nu vreau să se interpreteze, dar asta e concluzia mea. Eu cred că aici e chestie de antrenorat. Din moment ce noi nu avem... Și îi spun lui MM «Bă, nu există un jucător care să ridice mingea». El zice că «Domnule, la antrenamente fac, dar la meci...». Adică Olaru are emoții? Trebuie repetiție.

Echipa asta (n.r. - Nordsjaelland) nu e una de talent. Noi avem talent. E o echipă care s-a mișcat, a primit, s-a mișcat, a primit. Așa cum spuneam și eu. Așa vreau și eu. Eu așa cred. Și dacă nu poți, repeți până poți. Eu am cerut 30 de minute de antrenament în plus. MM Stoica a zis «Nu, domnule, că nu poate...». Și Pintilii a zis «Băi nea Gigi, eu plec atunci! Nu se poate. Atât e antrenamentul». De ce nu a zis «Da, nea Gigi, facem». De ce, mă? De ce să pleci? 

Sunt acum metode antrenamente care s-au modernizat... Poate medicamentația, poate metodele de odihnă. Eu am făcut cameră hiperbară și am trimis doctorul la specializare. Am dat 300.000 de euro, dar nu a făcut nimeni... Dacă vedeai o echipă care să dribleze, era altceva. Dar eu nu am văzut la ei un jucător care să facă ceva. unul de talia lui Coman. Dar Coman trebuie să se antreneze”, a spus Gigi Becali.

Citește mai multe știri pe GSP.RO:

Gigi Becali vrea să schimbe strategia la FCSB! Mihai Pintilii a reacționat imediat: „Nea Gigi, eu plec!” » Ce a spus MM Stoica
FCSB
Gigi Becali vrea să schimbe strategia la FCSB! Mihai Pintilii a reacționat imediat: „Nea Gigi, eu plec!” » Ce a spus MM Stoica
Fostul oficial de la FCSB, după anunțul lui Gigi Becali: „Eu nu-l cred”
FCSB
Fostul oficial de la FCSB, după anunțul lui Gigi Becali: „Eu nu-l cred”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
eunescu09
eunescu09  •  20 August 2023, 10:02

Politica fotbalistului în România este simpla: antrenamente simple, ușoare, pentru menținerea tonusului fizic și atât. După aceleași principii se desfășoară și meciurile de fotbal. Sigur ca Becali are dreptate și am sa dau exemplu din Craiova mea: priviți băieții aceia, fabulosi după mintea lui Rotaru, cărora pur și simplu le este lene sa alerge. Dau în clocot de lene. La copii și juniori e un dezastru total iar la seniori se pune de o revoluție ca prea se transpira și miroase urat. Aveți mirări legate de fotbalul din România?

Imparatul_e_gol_pe_YOUTUBE
Imparatul_e_gol_pe_YOUTUBE  •  19 August 2023, 20:04

ai nostri sunt in primul rand deficitari la lucruri de baza : preluari, centrari, pase dintro atingere. Nu se lucreaza deloc la nivel mic

laur_gr
laur_gr  •  19 August 2023, 19:48

Spunea MM despre Coman ca se antreneaza in plus fata de coechipierii sai. Asta se vede. Suteaza mai bine cu stangul decat anul trecut. Deci nu pare rau antrenamentul in plus. Macar sa faca un compromis: 20 min in loc de 30. Ar putea sa faca faze fixe sau pase, cat pot sa oboseasca 20 min? Jucatorii mari raman 1 ora dupa antrenament doar sa execute lovituri libere sau sa exerseze cu piciorul mai slab. Fiecare jucator ar trebui sa ramana ca sa exerseze ce are el nevoie in particular, nu neaparat toti acelasi lucru.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează