FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1

Marius Șumudică îl reevaluează pe Mircea Rednic: „S-a hazardat! Toată lumea de la Dinamo a crezut asta” » Ce spune de FCSB

Marius Șumudică
Marius Șumudică

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 martie 2019 15:42

Marius Șumudică, 48 de ani, a profitat de pauza din Arabia Saudită și a revenit în România pentru a se bucura de câteva zile libere.

Marius Șumudică, antrenorul lui Al Shabab, locul 3 din Arabia, a vorbit despre situația de la Dinamo și despre mutările făcute de Mircea Rednic.

Rednic nu a avut nici timp să facă ceva la Dinamo și s-a hazardat puțin în declarații. Toți de acolo au crezut că peste noapte poate face ceva. E greu când aduci foarte mulţi jucători. Dar acum văd că echipa joacă, jucătorii cresc din ce în ce mai mult.

E păcat de situație. Dinamo merită să fie în play-off. Eu nu sunt omul care să perii pe cineva, dar chiar e nevoie de Dinamo. Vă daţi seama ce înseamnă un Dinamo - FCSB, un Dinamo - Craiova? Cu tot respectul pentru celelalte echipe din play-off, dar nu au anvergura lui Dinamo”, a declarat Marius Șumudică la TV Telekom Sport.

Marius Șumudică: „Credeam că FCSB va avea o misiune mai ușoară”

Șumudică a vorbit și despre FCSB și lupta pentru titlul de campioană în Liga 1.

„Credeam că anul acesta, cei de la FCSB vor avea o misiune mai ușoară. CFR deja câştigase trofee, mai trecuse un an peste cei de acolo. Sunt jucători trecuţi de prima tinereţe, jucători consideraţi destul de bătrâni în fotbalul românesc şi am crezut că Steaua are potenţial. Pe zi ce trece văd că îşi diminuează şansele şi cred că în momentul de faţă chiar este cu şansa a treia la câştigarea campionatului.

Eu nu cred că CFR poate lua campionatul de acum. Cred că titlul se joacă în continuare. Oricine poate să bată pe oricine”, a adăugat Marius Șumudică.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
pihus.magnificus.
pihus.magnificus.  •  17 Martie 2019, 16:01

Un papagal.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează