FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali anunță că Junior Morais pleacă de la FCSB: „Marius Șumudică îl vrea neapărat”

Junior Morais
Junior Morais

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 iunie 2019 11:21

Gigi Becali a dezvăluit că fundașul stânga brazilian Junior Morais, 32 de ani, este la un pas să plece de la FCSB, fiind dorit de Marius Șumudică la viitoare sa formația.

„M-am înțeles pentru Junior Morais. Nu vă spun prețul. Eu m-am înțeles cu echipa. Cred că va pleca, nu știu. Eu m-am înțeles cu Șumudică. Acum, să vedem dacă dau ăia banii pe el. Dar eu cred că dau. Șumudică îl vrea neapărat”, a declarat Gigi Becali.

750.000 €este cota lui Junior Morais la transfermarkt

Cel mai probabil, Șumudică va fi noul antrenor al celor de la Gaziantep Gazişehir, în prima ligă din Turcia. Șumi și Morais au mai lucrat împreună la Astra, când au câștigat campionatul.

Morais a mai jucat la Sao Cristovao, Freamunde și Astra. La FCSB a venit în iulie 2017, iar în sezonul trecut a bifat 34 de meciuri.

„Junior Morais e un jucător bun. Îmi doresc să rămână”Bogdan Andone, antrenor FCSB

Citește și:

Gigi Becali: „Tudor va conduce academia după slujba de la biserică. Fac mănăstire în baza de la Berceni!” + Prima măsură luată de fostul arbitru

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
477935505723108
Paolo DiCanio  •  12 Iunie 2019, 12:39

Sincer, eu nu stiu cum angajeaza GSP numai neispraviti! E a nu stiu cata oara cand va corectez, loazelor! Sumudica nu e la Gaziantepspor, echipa care tocmai a retrogradat in Liga a 4-a, ci la Gazisehir Gaziantep FK, echipa care a promovat in Super League dupa ce a castigat play-off-ul de promovare al ligii secunde. Sunt doua echipe diferite, din acelasi oras, Gaziantep. Sunteti atat de incapabili, ca nici macar ce si cum sa cautati pe google nu stiri, loazelor! *** casierie si dati leafa inapoi!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează