FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

UPDATE Șumudică se întoarce în Superligă! Clauza-problemă care amână semnarea contractului + promisiunea făcută înainte de revenire

Din informațiile GSP, Marius Șumudică, 52 de ani, va semna în scurt timp cu FCU Craiova.
Din informațiile GSP, Marius Șumudică, 52 de ani, va semna în scurt timp cu FCU Craiova.

Articol de , , - Publicat sambata, 26 august 2023 18:14 / Actualizat sambata, 26 august 2023 19:27

Din informațiile GSP, Marius Șumudică, 52 de ani, va semna în scurt timp cu FCU Craiova.

UPDATE, 19:20. Clauza care amână instalarea lui Marius Șumudică la FCU Craiova

Sursele GSP susțin că Șumudică insistă pentru o clauză dură în negocierile cu Adrian Mititelu: în cazul în care e dat afară, antrenorul vrea să se asigure că și el, și staff-ul lui vor primi la reziliere toate salariile prevăzute în contract. Rămâne de văzut care va fi răspunsul lui Mititelu la această cerință, patronul FCU Craiova e oricum nemulțumit de pretențiile salariale foarte ridicate ale lui Șumudică.

El e alesul lui Mititelu. FCU Craiova va avea un nou președinte: „Urmează să semnăm actele”
FCU CRAIOVA
El e alesul lui Mititelu. FCU Craiova va avea un nou președinte: „Urmează să semnăm actele”

Știrea inițială: Marius Șumudică, la o semnătură distanță de FCU Craiova!

După ce a reușit să-l convingă pe Florin Prunea să devină președintele clubului, familia Mititelu e aproape să ajungă la un acord și cu Șumudică, indică sursele GSP.

Șumudică a acceptat propunerea oltenilor și a transmis că va prelua echipa dacă va primi garanția unor transferuri importante. Șumi a procedat similar și în negocierile cu U Cluj. 

Mititelu i-a promis că îi va face toate poftele și că va întări serios echipa în perioada următoare, astfel că negocierile sunt ca și finalizate!

Varianta de rezervă pentru FCU Craiova era Eugen Neagoe, ultima dată tehnicianul rivalei CS Universitatea Craiova. „Geană” e într-o relație excelentă cu Florin Prunea, cu care a colaborat la Poli Iași.

Marius Șumudică e liber de contract din această vară, după despărțirea de Al Raed (Arabia Saudită).

Marius Șumudică a promis că va câștiga titlul!

În urmă cu o lună, după ce Rapid l-a numit pe Cristiano Bergodi în locul lui Adrian Mutu, Șumudică a anunțat că „rapidistul Șumudică a murit” și că nu va mai refuza ofertele rivalilor după ce i s-a închis ușa unei reveniri în Giulești. 

„Vă fac o promisiune în direct: la orice echipă aș merge voi fi campion. O să vedeți lucrul ăsta. Voi face tot ceea ce ține de mine pentru echipa pe care o voi antrena, fie că este Craiova, FCSB, Dinamo, orice echipă va fi”, spunea noul tehnician de la FCU Craiova într-o intervenție-maraton la Digi Sport.

13e locul ocupat acum de FCU Craiova în clasamentul Superligii, după două victorii și cinci eșecuri în primele șapte etape, golaveraj 14-18

Marius Șumudică, despărțire cu scandal de CFR Cluj

În România, Șumudică a antrenat-o ultima dată pe CFR Cluj. N-a rezistat nici 3 luni în Gruia, a plecat după ce a câștigat maximum de puncte în primele 6 etape din campionat și după ce a calificat echipa în grupele Conference League.

Despărțirea a fost una cu scandal. Finanțatorul Ioan Varga, nemulțumit de parcursul echipei din preliminariile europene, i-a interzis accesul la antrenamente. Au fost scene șocante, cu oameni de ordine puși să îl oprească pe Șumudică la poartă.

Revoluție la FCU Craiova

După înfrângerea de pe teren propriu cu Rapid, scor 3-5, de vineri seară, patronul lui FCU Craiova, Adrian Mititelu, anunța că va face un pas în spate: „Clubul îl vom da pe mâna unor profesioniști, pe mine nu mă veți mai vedea. Fiul meu m-a convins să fac pasul ăsta. De asta și anunț decizia, ca să nu mai pot reveni. Am o vârstă, nu vreau să mai stau stresat. Săptămâna viitoare vom angaja un președinte, un antrenor cu tot staff-ul lui. Un antrenor care a mai câștigat ceva, un președinte care a mai câștigat ceva. Vor răspunde în fața acționarilor, în fața copiilor mei”.

Gazeta Sporturilor a informat că patronul lui FCU Craiova vrea să-l numească pe Marius Șumudică antrenor principal și pe Florin Prunea președinte.

Cifrele antrenorului Marius Șumudică în Liga 1

Meciuri192
Victorii86
Egaluri53
Eșecuri53
Golaveraj258 - 201
Puncte obținute53,99%
Medie goluri marcate1,34
Medie goluri primite1,05
Medie victorii44,79%

19 echipea condus Șumudică de-a lungul carierei: Rocar, Inter Gaz, Progresul, Farul, Gloria Bistrița, Rapid, Kavala, Astra, FC Brașov, FC Vaslui, U Cluj, Al Shabab, Chiajna, Kayserispor, Gaziantep, Rizespor, CFR Cluj, Malatyaspor și Al Raed

2016e anul în care Șumudică a câștigat titlul cu Astra, cea mai mare performanță din carieră

VIDEO. Ce cadou a primit Marius Șumudică de la Senol Gunes, antrenorul lui Beșiktaș

Mai multe articole de actualitate: 

Gino Iorgulescu și fiul său, din nou ținta unui mesaj afișat de ultrașii români: „Omori oameni șofând drogat, banii rezolvă orice problemă...”
PROTEST
Gino Iorgulescu și fiul său, din nou ținta unui mesaj afișat de ultrașii români: „Omori oameni șofând drogat, banii rezolvă orice problemă...”
CFR Cluj se desparte de un jucător de bază din mandatul lui Dan Petrescu » Ardelenii obțin un profit imens
CFR CLUJ
CFR Cluj se desparte de un jucător de bază din mandatul lui Dan Petrescu » Ardelenii obțin un profit imens

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (72)
mihalachy
mihalachy  •  27 August 2023, 08:24

e bine! drumul spre retogare e pe cale sa fi parafat! toti sunt super optimiti si super umflati!

fcsbenimeni
fcsbenimeni  •  27 August 2023, 00:26

De-abia aștept meciul antrenorilor - gigi vs sumi

fcsbenimeni
fcsbenimeni  •  27 August 2023, 00:22
Postat de mafa pe 26 August 2023, 20:25

Sa vezi cand o incepe sa danseze din buric !!!....o sa-i creasca parul inapoi lui Mititelu.

Face economie, nu mai isi face implant:))

Vezi toate comentariile (72)
Comentează