FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - JUVENTUS BUCUREȘTI 0-1

Meci de coșmar pentru Mutu » A fost eliminat la a doua partidă ca antrenor din carieră, iar echipa lui a pierdut cu ultima clasată

FOTO: Captură +1   FOTO
FOTO: Captură

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 aprilie 2018 22:40

Adrian Mutu a bifat în această seară prima înfrângere din cariera de antrenor: FC Voluntari, la al doilea meci cu "Briliantul" pe bancă, a fost învinsă pe teren propriu de Juventus București, 0-1. 

Mutu nu a terminat meciul pe teren, fiind trimis în tribună în prelungirile partidei. Proaspătul tehnician a protestat la câteva dintre deciziile arbiturlui Iulian Călin, a șutat nervos într-o minge, iar "centralul" nu a ezitat să-l trimită în tribune, cu doar un minut înainte de finalul meciului. 


*FOTO: TV Telekom Sport

Fostul oficial al lui Dinamo și al naționalei s-a aflat la cea de-a doua apariție din cariera de antrenor: etapa trecută debutase cu succes în victoria reușită de Voluntari la Chiajna, scor 1-0. 

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  28 Aprilie 2018, 11:15

Mutu, acest exemplu pentru generatiile urmatoare.

983732924972315
Soos Vilmos  •  28 Aprilie 2018, 11:15

Echipele satesti subordonate bucurestiului au inceput ( e adevarat ca nu de acum) lupta pentru salvarea reciproca in dauna celorlalte competitoare, iar arbitrii si oficialii frf inchid ochii la greselile de arbitraj si la blaturile ca lumina zilei.

lucghencea
lucghencea  •  28 Aprilie 2018, 09:21

doar un debut nefericit pentru un fost mare fotbalist caruia ii urez succes in alte parti decat la echipe cu probleme ca Voluntarii .

Vezi toate comentariile (4)
Comentează