FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - DINAMO 2-3

Medieșenii îl contestă pe arbitrul Alexandru Tudor: "Nici președintele nu are curaj să-l contrazică pe domnul Tudor, poate doar Dumnezeu"

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 mai 2018 20:41

Portarul Răzvan Pleșca (35 de ani) spune l-a ironizat pe arbitrul Alexandru Tudor, care a condus partidei Gaz Metan - Dinamo 2-3 (Detalii AICI), după ce a acordat un penalty la un contact între goalkeeperul medieșenilor și Dan Nistor.

"În această seară nu a mers deloc bine defensiva, începând cu mine. Ei n-au avut atât de multe ocazii. Am lovit mingea, dar nu știu să vă spun dacă am lovit și piciorul lui Nistor la acea fază. E greu de judecat. Cred că dacă mai avea puțină răbdare și domnul Tudor... Nici președintele nu cred că are curaj să-l contrazică pe domnul Tudor, poate doar Dumnezeu, că și-așa e el cu religia", a declarat Pleșca, ironic, la Look TV.

Cristi Pustai, antrenorul Gazului, spune și el că echipa sa merita măcar un punct și consideră că Dinamo nu trebuia să primească penalty la faza incriminată și de Pleșca:

"Jocul de azi ne îndreptățea să obținem punct sau puncte.

Nu înțeleg ce caută Dinamo și Botoșani în play-out. Să sperăm că Dinamo nu va mai face experimente cu alte echipe și se va lupta pentru fiecare meci

V-aș putea spune ce explicație am primit de la al patrulea arbitru după acel penalty. Arbitrul mi-a zis că Nistor a dat înapoi, dar se vedea clar că mingea s-a dus în direcția în care a lovit Pleșca".

"A fost un meci echilibrat, doar că Dinamo a fructificat toate ocaziile. Secretul celor 7 goluri marcate de mine în 12 meciuri îl reprezintă munca în echipă. Gândul meu e la meciul de joi, din Cupă (n.r. cu Hermannstadt, 0-1 în tur). Vom vedea ce va fi în viitor"
Mario Rondon, marcatorul unei duble cu Dinamo

PROGRAMUL ETAPEI CU NUMĂRUL 8

Play-off:

Viitorul - Astra 1-1 Detalii AICI
CFR Cluj - U Craiova 1-0 Detalii AICI
luni 20:45 Poli Iași - FCSB

Play-out:

Poli Timișoara - Voluntari 2-3 Detalii AICI
Juventus - Botoșani 0-3 Detalii AICI
Gaz Metan - Dinamo 2-3 Detalii AICI
luni 18:00 Sepsi - Chiajna

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
200330753699692
Ioska Cotoz  •  07 Mai 2018, 04:57

in persoana lui Tudor vezi pe Dracul facand cruce,

qwerty007
qwerty007  •  07 Mai 2018, 00:22
Postat de qwerty007 pe 07 Mai 2018, 00:20

Chiar nu se gaseste un arbitru care sa nu fie din Bucuresti !!?? De ce nu unul din Medias !??

Poate nu are bani sa-l plateasca pe Cracanescu care invarte sforile pe acolo.

qwerty007
qwerty007  •  07 Mai 2018, 00:20

Chiar nu se gaseste un arbitru care sa nu fie din Bucuresti !!?? De ce nu unul din Medias !??

Vezi toate comentariile (6)
Comentează