FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mercato de criză la Dinamo » "Câinii" sunt interesați de un fundaș din Liga a 2-a » EXCLUSIV Prima reacție oficială

FOTO: Gazeta Damboviței
FOTO: Gazeta Damboviței

Articol de - Publicat miercuri, 20 iunie 2018 19:18

Bugetul lui Dinamo pentru viitorul sezon este mai mic decât în anii precedenți, așa că oficialii se orientează să aducă fotbaliști care să se plieze actualei situații financiare.

"Câinii" se interesează de Marius Martac, fundaș dreapta de 26 de ani care evoluează la Chindia Târgoviște, club cu care formația din Ștefan cel Mare are o relație foarte bună.

37 de meciuriîn toate competițiile a adunat Martac la Chindia însezonul recent încheiat, marcând două goluri și oferind 5 pase decisive

Dinamoviștii au împrumutat în ultimii ani mai mulți jucători acolo. Marcel Ghergu, președintele Chindiei, a confirmat discuțiile, însă spune că nu este nimic clar:

"Este adevărat că dinamoviștii s-au interesat de el, m-au întrebat despre situația jucătorului, dar nu e nimic concret. Nu e nimic secret, dacă va fi ceva concret, cu siguranță se va afla".

Martac a mai evoluat în cariera sa la Corona Brașov și Universitatea Cluj înainte de a semna cu Chindia, unde joacă din 2015.

200.000 €este cota lui Marius Martac pe transfermarkt.de

2 transferuri
a făcut Dinamo până în acest moment: Axente și Sorescu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
rocky2
rocky2  •  20 Iunie 2018, 23:25

Daca aia vor bani pe el, nu se face!

nicse
nicse  •  20 Iunie 2018, 21:34

Daca-l lua fcsb sau cfr cluj, era un mare talent, luandu-l Dinamo este pentru buget de austeritate.. hai sa vedem ce joaca mai intai...

englezu
englezu  •  20 Iunie 2018, 20:42

" Ce a fost Dinamo și ce a ajuns " ! În rest, multa tristețe ....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close