FOTBAL  »  Superliga  »  DISCUȚII

EXCLUSIV „Bomba” finalului de mercato: Marius Ștefănescu la FCSB! » Gigi Becali a revenit cu o ofertă mărită, Dioszegi confirmă

Articol de , , - Publicat duminica, 27 august 2023 17:00 / Actualizat duminica, 27 august 2023 19:09

Echipele din România mai au la dispoziție un pic mai mult de o săptămână pentru a efectua transferuri. Perioada de mercato se va închide pe 4 septembrie, la miezul nopții, astfel că săptămâna care va începe mâine va fi decisivă în stabilirea ultimelor mutări.

Iar FCSB pregătește și e foarte aproape de a da o lovitură de proporții: aducerea unui fotbalist extrem de curtat pe întreaga durată a verii, e vorba despre Marius Ștefănescu (25 de ani), de la Sepsi.

A fost un duel de la distanță între FCSB și Rapid pentru semnătura lui Ștefănescu. Rapid a făcut prima o propunere concretă, de 700.000 de euro, însă Sepsi a refuzat.

Apoi, odată început traseul european, unde covăsnenii merg excelent, cedarea lui Ștefănescu n-a mai fost de actualitate. El și-a și prelungit înțelegerea cu Sepsi, care era scadentă în vara lui 2024.

2 e numărul trofeelorde Jucătorul Lunii, în Ancheta GSP "Cei mai buni", pe care Ștefănescu le-a câștigat: ambele în 2022, în lunile mai și iulie

Marius Ștefănescu la FCSB: Gigi e dispus să dea 1 milion de euro

Acum însă, cei de la Sepsi au dezvăluit că FCSB a redeschis negocierile, a mărit oferta și că totul va fi decis de ceea ce se va întâmpla joi seară, la returul cu Bodo/Glimt.

Sursele GSP din clubul din Sf. Gheorghe susțin că dacă Sepsi nu se va califica în grupe, atunci va fi de acord să-l cedeze pe fotbalist la FCSB, mai ales că propunerea e una extrem de atractivă: cel puțin 1.000.000 de euro!

Sumă din care însă clubul patronat de Laszlo Dioszegi se va alege doar cu jumătate, Ștefănescu fiind deținut în coproprietate cu Mihai Georgescu, care are clubul FC Viitorul Mihai Georgescu Cluj-Napoca, de unde Ștefănescu a ajuns la Sepsi.

În cazul în care echipa va reuși să treacă de Bodo/Glimt și va accesa pentru prima dată în istoria sa faza grupelor pe continent, atunci Ștefănescu va fi blocat și va continua la Sepsi până cel puțin la finalul anului.

Perioadă în care clubul va avea de susținut un ritm infernal de jocuri, pe 3 fronturi: campionat - Cupa României - Conference League. Ar avea de jucat, în intervalul septembrie - decembrie, nu mai puțin de 23 de partide oficiale.

2 selecțiia bifat Ștefănescu în echipa națională de seniori

Ce spune Dioszegi: „Discutăm joi, după meciul din Norvegia”

Laszlo Dioszegi explică și el, pentru GSP.ro, modul în care clubul își face strategia din mercato, în funcție de atingerea obiectivelor

  • „Este adevărat că ne-au sunat cei de la FCSB. Au luat legătura cu Attila Hadnagy și au făcut o nouă ofertă pentru Ștefănescu. Răspunsul nostru, momentan, este că nu vrem să vindem pe nimeni”
  • „Toate discuțiile sunt blocate acum pentru că ne gândim sută la sută doar la meciul de joi, meciul cel mai important din viața acestui club”
  • „Dacă vom merge în grupe, cu siguranță nu vom vinde pe nimeni. Din contră, vom mai aduce doi-trei jucători”
  • Dacă nu ne vom califica, atunci vom vedea ce o să fie, dar acum suntem cu gândul doar la acest meci”

2,94 milioane de eurova fi bonusul financiar pe care Sepsi îl va încasa doar pentru accesarea grupelor Conference, în cazul în care va trece de Bodo/Glimt, iar în grupe, o victorie e recompensată cu 500.000 de euro, iar o remiză cu 166.000

Citește și:

Leo Grozavu, un car de nervi după decizia LPF: „În România continuă bătaia de joc! Oamenii de la București erau la somn”
POLI IAȘI - SEPSI
Leo Grozavu, un car de nervi după decizia LPF: „În România continuă bătaia de joc! Oamenii de la București erau la somn”
Cine transmite la TV Bodo/Glimt - Sepsi, returul play-off-ului Conference League
BODO/GLIMT - SEPSI
Cine transmite la TV Bodo/Glimt - Sepsi, returul play-off-ului Conference League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (70)
marcbrad
marcbrad  •  28 August 2023, 22:45
Postat de lefter_popescu pe 28 August 2023, 00:13

Amice, ce trebuie sa înțelegem din spusele tale, ca tocmai șeful corupților ( Gigi valiza) nu este corupt pt tine ? Poate nu ai aflat, dar are deja 3 condamnări la activ ( totalizând peste 10 ani) , dar pt ca a scris mai multe cărți decât a citit la viata lui ,dar și a coruptilor care l-au eliberat " conditionat" a scăpat iar pe miriște sa tragă sforile coruptiei. Sa-ti mai amintesc ca justiția, intr-o prima instanta la potcovit la plata a 37 mil. euro către clubul Steaua București ( MAPN)? Sau ca împreună cu un nepot trebuie sa restituie statului 75 mil euro ? Poți cauta pe net și vei găsi cu ușurință aceste sume și încă alte mismasuri. Deci, nu te erija în apărătorul lui și al fcsbeului pt ca dacă Mitica Dragomur și mafia din jurul lui ar fi aplicat regulamentul în cazul Valiza , fcsb era retrogradat în liga a III-a.

*** vezi ca becali si nepotul au incasat 60 de milioane de euro. nu au de dat. de luat.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

marcbrad
marcbrad  •  28 August 2023, 22:44
Postat de alenb pe 27 August 2023, 21:04

Dincolo ca limba ta romana este aproximativa, probabil nici 4 clase nu ai absolvit, FCSBul nu a prezentat nici o hartie prin care proprietarul de drept al marcii “Steaua”, anume Clubul Sportiv al Armatei Steaua i-ar fi cedat drepturile de folosinta asupra marcii. Adica voi foloseati marca/numele/sigla fara drept de la proprietar si va asteptati ca justitia sa va dea dreptate?

dar bah pro99stule,in cazul lui dinamo sau rapid s-a intamplat asta? sau in cazul celor de la fc arges? fix asta este problema bah prostule,ca daca nu eram exceptionali si cu performante in uyltimi 15 ani,armata ne lasa sa ne desfiintam. prost esti bah

lefter_popescu
lefter_popescu  •  28 August 2023, 18:53

Amice Pasternak, nu cratima lipsește ci ghilimele pt ca "la potcovit" este o expresie luata tot de la un fcsbist de-al tău. Sa știi ca tot ceea ce am scris nu sunt invenții. Gigi Valiza are deja 3 condamnări care totalizează peste 10 ani de pușcărie. Ca nu i-a făcut asta e alta poveste. 1- Schimbul de terenuri, 2- sechestrarea de persoane și 3- mita de la Cluj în cazul Valiza. Se pare ca le-ai uitat , s-au te prefaci ca nu ai tinere de minte. Fa eforturi sa răspunzi civilizat, pt ca altfel ma faci să cred ca nu ai cei 7 ani de-acasa făcuți la zi. Dacă nu ai argumente, nu -mi răspunde , dar dacă o faci , fa-o civilizat.

Vezi toate comentariile (70)
Comentează