FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Mesaj dur după gestul făcut de Ianis Hagi: "E lipsă de disciplină! Îl amendam pentru că nu ascultă"

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 octombrie 2018 10:42

Gabi Balint, fost internațional, a vorbit despre Ianis Hagi, cel care a marcat două goluri în meciul Poli Iași - Viitorul 1-2.

Balint s-a arătat nemulțumit de gestul făcut de Ianis Hagi, care l-a lăsat pe Drăguș să execute penalty-ul din minutul 45. Atacantul a ratat, iar Feșnic a decis repetarea loviturii, iar Hagi a executat și a transformat (Detalii aici).

"Dacă eu eram antrenor, l-aş fi amendat pe Ianis. El, băiat bun și, sufletist fiind, a vrut să-i dea o mână de ajutor lui Drăguș. Eu, dacă eram antrenor, îi tăiam din salariu. Pentru că bănuiesc că Gică i-a spus să bată el.

Dacă eram antrenor, îi tăiam 5% din salariu. Sigur Gică Hagi a spus la şedinţă «Dacă avem penalty, bate Ianis, dacă nu e Ianis pe teren, bate cutare». Dacă el nu ascultă, e lipsă de disciplină. Îl amendam", a declarat Gabi Balint la TV Digi Sport.

Citește și: Ianis Hagi e cu gândul la naționala U21, dar îi transmite un mesaj categoric lui Contra: "Evoluțiile mele au fost foarte bune"

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
127939151042796
Marcello Kazan  •  09 Octombrie 2018, 06:29

Daca voi faceti atita caz de un gest ABSOLUT DECENT pe care Ianis l-a facut oferindu-i lui Dragus sansa de a iesi din pasa neagra in care se afla de ceva timp, in timp ce Ianis insusi avea nevoie de "puncte" pentru a fi luat in consideratie in vederea unei mult asteptate convocari la Nationala Mare, dati-mi voie sa spun ca voi NU SINTETI SANATOSI LA CAP...

dora
dora  •  08 Octombrie 2018, 09:33

Regula nescrisa a fotbalului este ca cel faultat nu bate 11 m. Si, oricum, Hagi jr bate loviturile de la 11 m la Viitorul.

2102911679735264
Calin Radulescu  •  07 Octombrie 2018, 17:44

Domnul BALINT. RECEPTIE... Din ce sa-l amendeze CLUBUL PE IANIS, ca joaca pe gratis. E CLUBUL FAMILIEI... :))) E bine si cu amenda, dar in cazul de fata... e mai greu să-l amendeze pe unul care nu câștigă nimic :)))...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează