FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA - ASTRA 0-3

Mesaj emoționant al lui Alexandru Ioniță după ce un fotbalist din Liga 1 i-a dedicat golul: "Am simțit ceva special. E prima dată în viață când mi se întâmplă asta"

Balaure, după golul din meciul cu Chiajna, 3-0
Balaure, după golul din meciul cu Chiajna, 3-0

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 august 2018 08:40

Astra Giurgiu s-a impus vineri seara pe terenul Concordiei Chiajna, 3-0, în primul meci al etapei a 6-a din Liga 1 (detalii despre meci, AICI).

Giurgiuvenii au deschis scorul în minutul 56 printr-o superexecuție a lui Silviu Balaure (22 de ani). Acesta a șutat în vinclu de la aproximativ 16 metri, lăsându-l fără replică pe goalkeeper-ul Caparco. Fotbalistul i-a dedicat golul bunului său prieten Alexandru Ioniță (23 de ani), în prezent la CFR Cluj, cei doi fiind colegi și buni prieteni la Astra.

La puțin timp după finalul jocului, Ioniță a reacționat la gestul lui Balaure, postând un mesaj emoționant pe contul său de Instagram.

"Mi-e greu să mă gândesc la ce am simțit când am văzut faza golului marcat de «Bala». Țintuit în fața televizorului, urmăream cu interes evoluția fostei mele echipe și a prietenului meu foarte bun, care astăzi a avut oportunitatea de a fi titular din nou pentru Astra.

Prietenia legată între noi depășete multe bariere și ori de cate ori unul dintre ei evoluează, celălalt urmărește partida cu sufletul la gură. În seara asta însă, am simțit ceva special înainte de startul partidei și am privit jocul cu mult mai multe emoții.

Și a venit golul... M-am bucurat enorm pentru «Bala», știind cât muncește și cât de mult își dorește să ajungă în top. Dar faza de după reușită m-a lăsat fără cuvinte și m-a făcut să-mi stăpânesc cu greu emoțiile. E prima dată în viața mea când mi se face o dedicație și după o așa reușită mândria este cu atât mai mare.

«Bala», îți mulțumesc pentru această onoare și îți promit că nu te voi dezamăgi! Abia aștept să ne revedem, drag prieten, și poate în viitor vom fi colegi în cel mai frumos echipament din lume. Cel galben", a scris Ioniță pe Instagram.

"Alexandru Ioniță e unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, i-am dedicat golul pentru că m-a ajutat mult"
Silviu Balaure, la finalul meciului

PROGRAM ETAPA A 6-A LIGA 1

Concordia Chiajna -  Astra Giurgiu 0-3 Detalii AICI
Sâmbătă, 18:00: Dunărea Călărași - Poli Iași
Sâmbătă, 21:00: Dinamo - AFC Hermannstadt
Duminică, 18:00: Gaz Metan Mediaș - CFR Cluj
Duminică, 21:00: Viitorul - FCSB 
Luni, 18:00: FC Botoșani - Sepsi Sfântu Gheorghe
Luni, 21:00: FC Voluntari - CSU Craiova

CLASAMENT LIGA 1:

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
chromophobia
chromophobia  •  25 August 2018, 12:30

Iti mai dau eu o dedicatie:"Mai lasa figurile alea in special cu Steaua,FCSB sau ce stele vezi,fii serios si sa muncesti mai mult.Fii si cu capul pe umeri ca ramai doar cu talentul.Au mai fost f.multi romani talentati si au ramas doar cu atat

stefanf78
stefanf78  •  25 August 2018, 10:49

Nu’i duce capul, nu sunt gay, doar folbaliști ...

pol1tehnicaiasi
pol1tehnicaiasi  •  25 August 2018, 10:32

Zici ca astia-s ...gay...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează