FOTBAL  »  Superliga  »  PALMARES

Mesajul CSA Steaua în urma deciziei Curții de Apel: „Mai aproape de victoria finală”

Articol de - Publicat marti, 24 octombrie 2023 12:51 / Actualizat marti, 24 octombrie 2023 14:03

Curtea de Apel a dat decizia în cazul procesului dintre CSA Steaua și FCSB privind palmaresul, pe 23 octombrie. În urma deciziei, CSA Steaua rămâne cu palmaresul din perioada 1947-1998, dar intervalul 1998-2003 nu aparține nici celor de la CSA, nici celor de la FCSB.

CSA Steaua a postat un mesaj pe pagina oficială de Facebook prin care susține că decizia Curții de Apel întărește faptul că Steaua București este cea mai titrată echipă din fotbalul românesc, cu 44 de trofee obținute.

Suporterii naționalei fac front comun cu „tricolorii”! » Pentru meciul cu Elveția s-au vândut 10.000 de bilete în primele 12 ore!
ROMÂNIA - ELVEȚIA
Suporterii naționalei fac front comun cu „tricolorii”! » Pentru meciul cu Elveția s-au vândut 10.000 de bilete în primele 12 ore!

Steaua București: „Un nou verdict favorabil pentru clubul nostru”

Steaua București se bucură în urma ultimului verdict al Curții de Apel: „Mai aproape de victoria finală! Un nou verdict favorabil pentru clubul nostru. Curtea de Apel a confirmat că palmaresul din perioada 1947-1998 aparține Clubului Sportiv al Armatei Steaua. Această decizie întărește pentru încă o dată că Steaua București este cea mai titrată formație din fotbalul românesc, având în vedere cele 44 de trofee care strălucesc în vitrina clubului.

Cupa Campionilor Europeni, Supercupa Europei, 20 de trofee de campioană,19 Cupe ale României și 3 Supercupe ale României sunt trofeele cu care steliștii se mândresc și se vor mândri pentru totdeauna.

Steaua înseamnă Lăcătuș, Balint, Tudorel Stoica, Pițurcă, Iovan, Bumbescu, Ilie Dumitrescu, Iordănescu, Hagi, Dan Petrescu, Emerich Jenei și toți marii fotbaliști care au îmbrăcat de-a lungul timpului tricoul roș-albastru. Steaua înseamnă iubire necondiționată, sacrificiu, unitate, demnitate. Steaua suntem noi, cei care nu au trădat niciodată culorile roș-albastre!”

Scurt istoric al cazului FCSB - CSA Steaua

  • Pe 5 iulie 2019, CSA Steaua a câștigat, la Tribunalul București, palmaresul echipei de fotbal Steaua de la înființare, 1947, până în 2003.
  • FCSB a atacat decizia, iar pe 28 iunie 2021, Curtea de Apel București a păstrat parțial prima hotărâre, doar că le-a „tăiat” 5 ani din palmares celor de la CSA, intervalul 1998-2003. În 1998, AFC Steaua s-a desprins de Armată la solicitarea UEFA.
  • FCSB, rămasă cu palmaresul începând din 2003, când Gigi Becali a preluat echipa de fotbal, a făcut recurs la Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ), care pe 28 martie 2023 a trimis dosarul înapoi la Curtea de Apel, spre rejudecare.

Dezvăluire colosală despre colonelul Florin Talpan: „Avea abonament la Rapid, în Giulești, până l-au citit ăia că-i stelist!!”

VIDEO Dezvăluire colosală despre colonelul Florin Talpan: „Avea abonament la Rapid, în Giulești, până l-au citit ăia că-i stelist!!”

Vezi și alte știri:

Cum și-a salvat portarul lui Galatasaray adversarul de la o gravă accidentare: „Umanitate de cea mai înaltă calitate”
TURCIA
Cum și-a salvat portarul lui Galatasaray adversarul de la o gravă accidentare: „Umanitate de cea mai înaltă calitate”
Ovidiu Hațegan revine în Europa! Delegat la un duel tare din această săptămână
DELEGARE
Ovidiu Hațegan revine în Europa! Delegat la un duel tare din această săptămână

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
ccc23
ccc23  •  24 Octombrie 2023, 21:05

sa speram ca se inchide robinetul…sa vedeti atunci victorie finala..cum ramaneti cu palmaresul si numele in sertarul ministerului..fara vreun rost

istet10
istet10  •  24 Octombrie 2023, 20:09
Postat de forumeer pe 24 Octombrie 2023, 16:34

Steaua are 44 de trofee, FC Zcsb PSD 1 (o cupa).

Si Chinezu si Ripensia .... Si ce folos? Steaua ajunge ca Ripensia, ca Venus sau Carmen.

befree
befree  •  24 Octombrie 2023, 19:48
Postat de tictictic pe 24 Octombrie 2023, 17:15

CSA-ul bate campii... (a mai fost unul numit Hitler care tot la "victoria finala" visa)... :) Nu stiu la ce "VICTORIE FINALA" se refera astia de acum... Insa e limpede ca si-au facut praf si pulbere brandul si numele, spre distractia si ironiile malitioase ale eternilor rivali, la care s-au aliat si haterii de conjunctura. Si-au batut joc de fotbal, locomotiva de suporteri pentru toate cluburile polisportive din lume... motiv pentru care astazi CSA-ul armatei este ZERO pe plan sportiv din toate punctele de vedere, la toate sectiile sale! De 20 de ani CSA-ul armatei duce lupte crancene cu un oier, mai ceva ca pe fronturile de operatiuni militare din Ucraina sau din Gaza... si astazi sunt foarte aproape de "victoria finala"!?! "Victorie" ce in mintea lor inseamna degradarea pana la blana a brandului si a numelui Steaua si vreo cateva milioane de suporteri stelisti ce au ales calea dreapta a firii in locul imposturii validate de "tribunalele" patriei. Ca Talpan l-a concediat pe David Popovici si asta a juns la Dinamo, nu prea intereseaza pe nimeni... insa in ce hal si-a batut asta joc de numele Steaua si de fanii acesteia, e de noaptea mintii... e horror! Insa, se zice ca ce nu te omoara, te face mai puternic... stelistii inca sunt acolo... milioane! Si rezista inca "victoriei finale", in ciuda clatitereselor din tribunale si a impostorilor statului ce le-au tavalit iubirile si simtirile prin noroi ... Istoria, de re

Talpan l-a concediat pe Popovici? Ba, esti prostul suprem!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează