FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - RAPID

Mesajul fostului atacant de la Dinamo, înaintea derby-ului cu Rapid: „Trebuie să fim realiști”

Dinamo, sursa: facebook Dinamo București
Dinamo, sursa: facebook Dinamo București

Articol de - Publicat joi, 25 ianuarie 2024 22:14 / Actualizat vineri, 26 ianuarie 2024 00:06

Derby-ul dintre Dinamo și Rapid, din etapa #23 a Superligii va avea loc sâmbătă, 27 ianuarie, de la ora 20:00, pe Arena Națională. Meciul „a început” încă din această săptămână, din cauza numărului de bilete pe care giuleștenii l-au primit.

Marius Niculae (42 de ani), fost atacant important în istoria lui Dinamo, a vorbit despre situația actuală a „câinilor” înaintea derby-ului cu Rapid, dar și despre obiectivul formației lui Zeljko Kopic.

Atletico Madrid s-a calificat în semifinalele Cupei Regelui » Horațiu Moldovan a fost rezervă
ATLETICO MADRID - SEVILLA 1-0
Atletico Madrid s-a calificat în semifinalele Cupei Regelui » Horațiu Moldovan a fost rezervă

Marius Niculae: „Din nefericire, acesta este obiectivul lui Dinamo”

Obișnuit cu trofeele și lupta la titlu în perioada în care înscria împotriva adversarelor lui Dinamo, Marius Niculae a precizat faptul că evitarea retrogradării este singurul obiectiv al trupei lui Kopic. Totuși, fostul mare jucător nu o vede favorită clară pe Rapid:

„Dinamo are nevoie de puncte şi toţi suporterii îli doresc ca echipa lor să rămână în Liga 1. Din nefericire, acesta este obiectivul şi trebuie să fim realişti.

Totuşi, în astfel de meciuri, valorile se echilibrează cu ce se întâmplă în tribună. Te simţi fotbalist, astea sunt meciurile la care visează fiecare jucător”, a spus Marius Niculae, pentru Antena Sport.

Gabi Balint, despre derby-ul de pe Arena Națională: „Cred că Rapidul va ataca mai mult, iar Dinamo se va apăra”

Gabi Balint (61 de ani), legenda Stelei, crede că meciul Dinamo - Rapid va fi unul echilibrat. Chiar dacă în meciul tur Rapid s-a impus fără drept de apel, scor 4-0, iar în Superligă cele două echipe se află la o distanță de 20 de puncte, Gabi Balint crede că Dinamo se va prezenta altfel în acest meci, iar diferența de valoare dintre cele două echipe se va echilibra.

Părerea mea este că meciurile de acest gen, marile derby-uri, sunt echilibrate. Concentrarea și orgoliile sunt altele, iar valorile se echilibrează. Poate Dinamo va fi altfel (n.r. față de meciul cu Petrolul), poate va avea spații mai multe.

Eu știu cum sunt meciurile de acest gen, se mai întâmplă și să pierzi cu 0-4, dar nu e chiar așa. Eu așa simt, că meciul ăsta va fi altfel. Cred că Rapidul va ataca mai mult, iar Dinamo se va apăra”, a spus Gabi Balint, la Fotbal Club, pe Digi Sport.

Match Quiz Dinamo - Rapid
Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Dinamo - Rapid și câștigă premiile puse în joc.

Citește și alte știri:

UTA a bifat un nou transfer! Mircea Rednic a adus un dublu campion al României

Sepsi nu l-a impresionat pe Rednic » UTA, decimată înaintea partidei cu covăsnenii

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
popescu222
popescu222  •  26 Ianuarie 2024, 09:47

Care e relevanta faptului ca Marius Niculae are 42 de ani, iar Gabi Balint 61 de ani? De ce nu le dati si numerele de la pantofi?

Eligiu
Eligiu  •  26 Ianuarie 2024, 08:24

Dinamo-Rapi 0-1 scorul frecvent cu care Dinamo pierde toate meciurile. Atacul nu e in stare sa dea vreun gol, iar pe aparare din mai multe gafe adversari fructifica una, de obicei spre sfarsitul meciului.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează