FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - VIITORUL 3-1

Mesajul prin care Mangia i-a resuscitat pe olteni după pauză

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 decembrie 2017 22:46

Devis Mangia, antrenorul lui CSU Craiova, a dezvăluit ce a vorbit cu elevii săi la pauza meciului câștigat cu Viitorul, scor 3-1. După primele 45 de minute, trupa lui Hagi conducea cu 1-0.

"În prima repriză am primit gol într-un moment când noi făceam un joc bun, dar după aceea am fost capabili să punem jocul pe poziții bune. În repriza a doua, după ce am avut un om în plus, jocul a luat o altă turnură. Am profitat de acest lucru. 

Într-adevăr e dificil când primești gol pe finalul primei reprize, dar am stat bine din punct de vedere psihologic și am făcut mai puține erori tehnice în partea a doua. Le-am spus băieților la pauză să rămână calmi pentru că am făcut un joc bun în prima parte.

Încă nu suntem calificați în play-off. Noi trebuie să ne gândim la următorul meci acum și să jucăm bine", a declarat Mangia la Look TV.

"Mister ne-a spus la pauză că trebuie să întoarcem meciul cât mai repede, să facem asta în primele 15 minute" Alexandru Mitriță, CSU Craiova

Vezi VIDEO cu golurile partidei!

clasament liga 1 craiova

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
deuxex
deuxex  •  05 Decembrie 2017, 01:41
Postat de Mario Iulian Toma pe 03 Decembrie 2017, 19:23

Ce motivator sa fie acest *** cand nu vede nici la 20m de pe banca daca nu-si sterge lentilele!?

Vorbeste gura fara tine... Mai ai vreun antrenor in Romania care sa-si fi dus echipa nationala in finala europeana U21? Daca nu, taci dracu din gura si opreste-te din scris ineptii, ca te faci de cacao.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1143851225677133
Mario Iulian Toma  •  03 Decembrie 2017, 19:23

Ce motivator sa fie acest *** cand nu vede nici la 20m de pe banca daca nu-si sterge lentilele!?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lionforever
lionforever  •  03 Decembrie 2017, 00:03

Bravo don Mangia ! E îmbucurător și faptul că am reușit să controlăm jocul atunci când am avut om în plus pentru că la Giurgiu am fost egalați într-o situație similară .

Vezi toate comentariile (4)
Comentează